Христиания Червенкова

Гостувах в „Събуди се“ по Нова Тв: Bulgarian Bag милитъри тренировка с Христиания Червенкова

Обикновено ние желаем да бъдем позитивни и креативни, но нашата умствена нагласа ни възпира в много от случаите. Има твърде много причини в живота за объркване.
Има постоянна борба с нас самите. И именно затова е необходимо да бъдем дисциплинирани и мотивирани, защото вашата сила е вашето спасение!

Bulgarian Bag милитъри тренировка с Христиания Червенкова

Тази неделя ви каня на милитъри тренировка с Bulgarian Bag в предаването „Събуди се“ по Нова Телевизия с Христиания Червенкова.

В предаването ще разберете част от моята биография, и трудностите с които съм се сблъсквал по пътя към върха. Преди всичко искам да разберете, че за мен не е важно мястото, а хората с които съм там. Аз мога да бъда щастлив дори с парче хляб, мас и сол. Така, че най-важни са безценните неща в живота!

ВИДЕО МАТЕРИАЛ!

Ценете първо хората, а след това мястото! Във фитнес залата по долу миришеше на мухъл, беше студено през зимата, уредите бяха под всякаква критика. Но човекът, който ми даде основите във фитнеса беше важен за мен, а не мястото! Такъв съм и днес!

Първата ми фитнес зала. Там научих много!

Ще споделя и историята ми за запознанството с Bulgarian Bag преди около 10 години. Ще видите и примерна тренировка, но различна от стандартната, която навярно познавате. Тя е много по мотивираща и всяваща дисциплина! Защото е…

В милитъри стил разбира се!

Тениската за водещата Христиания Червенкова е от Brannik.bg
Избери своята милитъри форма от Brannik.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *