Христиания Червенкова

Гостувах в „Събуди се“ по Нова Тв: Bulgarian Bag милитъри тренировка с Христиания Червенкова

Обикновено ние желаем да бъдем позитивни и креативни, но нашата умствена нагласа ни възпира в много от случаите. Има твърде много причини в живота за объркване.
Има постоянна борба с нас самите. И именно затова е необходимо да бъдем дисциплинирани и мотивирани, защото вашата сила е вашето спасение!

Bulgarian Bag милитъри тренировка с Христиания Червенкова

Тази неделя ви каня на милитъри тренировка с Bulgarian Bag в предаването „Събуди се“ по Нова Телевизия с Христиания Червенкова.

В предаването ще разберете част от моята биография, и трудностите с които съм се сблъсквал по пътя към върха. Преди всичко искам да разберете, че за мен не е важно мястото, а хората с които съм там. Аз мога да бъда щастлив дори с парче хляб, мас и сол. Така, че най-важни са безценните неща в живота!

ВИДЕО МАТЕРИАЛ!

Ценете първо хората, а след това мястото! Във фитнес залата по долу миришеше на мухъл, беше студено през зимата, уредите бяха под всякаква критика. Но човекът, който ми даде основите във фитнеса беше важен за мен, а не мястото! Такъв съм и днес!

Първата ми фитнес зала. Там научих много!

Ще споделя и историята ми за запознанството с Bulgarian Bag преди около 10 години. Ще видите и примерна тренировка, но различна от стандартната, която навярно познавате. Тя е много по мотивираща и всяваща дисциплина! Защото е…

В милитъри стил разбира се!

Тениската за водещата Христиания Червенкова е от Brannik.bg
Избери своята милитъри форма от Brannik.bg

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!