Mr. 3Hours vs John Kavanagh! Интервю с треньора на Конър Макгрегър (ММА) в Pulse Fitness & Spa

John Kavanagh

Само преди два дни John Kavanagh / Джон Кавана (треньор и на ММА боеца от световен ранг – Conor McGregor) беше на тренировка в „Pulse Fitness & Spa„. Световноизвестният треньор бе дошъл за тренировка с българския ММА боец Георги Валентинов.

John Kavanagh (Джон Кавана) Vs Mr. 3Hours

За посещението на Джон Кавана разбрах в късния следобед ден преди неговата тренировка. Кавана беше избрал да тренира Георги Валентинов в 8.30 часа сутринта във фитнес и спа център „Pulse“. Това е най-огромният фитнес център в България, който съм срещал.

Тогава аз си спомних за времето, когато за първи път се сблъсках със спорта наречен ММА. Беше през 2001 година и по това време се готвех за световно първенство по силов трибой.
Бях доста силен и не е хвалба! Не се хваля! Просто разказвам реални случки! В категория до 75 килограма правех клек с 250 килограма.

John Kavanagh / Джон Кавана - интервю

Вдигането от лег отброяваше 180 килограма, а любимото ми движение мъртва тяга бе с 280 килограма. И бях решил да участвам на състезание по ММА. Точно тогава този спорт се раждаше в България. Чувствах се толкова силен, че дори с завързани ръце да ме бяха пуснали в клетката по ММА. Щах да съм победител. Споделих на треньор ми, но той твърдо отказа!

Но! Денят за битка настъпи! И не с кой да е, а с John Kavanagh!

Влязох в залата по ММА на Pulse Fitness, въоръжен с две камери и микрофон. Взех с мен и преводач за да не се прави, че не разбира български език. А според мен разбира! Все пак тренира и български боец по ММА и не може да не знае български! Изчаках го да свърши тренировката си! И WATAAA!!! Атакувах го с любимия ми стил Джийт Кун До. Гледайте видеото!

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ЦЯЛОТО ВИДЕО В YOUTUBE - КЛИКНИ ТУК

Ха-ха-ха. Не бях се смял толкова много по време на интервю. Джон Кавана за мен е чудесен боец с огромно чувство за хумор. Първата атака беше сравнението ми на ММА с Кеч! Но разбира се малко след въпроса, отвърна на удара! Жалко, че времето с коет оразполагахме беше ограничено, но! Let’s Go!

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

За връзка с мен

Ако желаете да се свържете с мен Мартин Гергов във връзка с възникнал въпрос, използвайте формите за контакт.

Въведете вашето име
Въведете вашия е-мейл
Въведете вашето съобщение
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни с "Условия за ползване".
Fitness trainer and Blogger

Името ми е Мартин Гергов и съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, фитнес треньор и блогър.

Биография

Тел. 0893 889 768

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

България
Град София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *