Advanced Supplement training seminar на SilaBg.com с Камал Елгаргни – Mr. Olympia 2019

Kamal Elgargni Mr. Olympia

Advanced Supplement training семинар с гост звездата Kamal Elgargni – Mr. Olympia 2019 се проведе в Парк Хотел Витоша, гр. София. Грандиозното събитие беше организирано от най-големия сайт за хранителни добавки в България – Silabg.com и разбира се бързо разгласено във фитнес средите.

„Ако си собственик на зала, суплементарист, инструктор, диетолог или треньор, то тогава освободи графика си на 16.10.2019, защото WWW.SILABG.COM те кани на Advanced Supplement training семинар. Събитието започва в 12:00 часа и ще се проведе в Парк Хотел Витоша, ул. Росарио 1, гр. София. Гост звездата ще е Камал Елгарни – Мр. Олимпия 212 либри 2019-та година!“

Advanced Supplement training seminar с Kamal Elgargni – Mr. Olympia 2019

Уникалният фитнес семинар в който се отдели специално внимание на хранителните добавки, и разбира се на въпроси към Mr. Olympia 2019 – Kamal Elgargni беше с ограничен брой места. И забележете! С безплатен вход за всички регистрирани участници!!! Уау! Поздравления SilaBg!

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

На семинара присъстваха фитнес инструктори, диетолози и състезатели по културизъм от различни краища на България. Лично аз пък си освободих целия ден за семинара с Kamal Elgargni, защото този семинар за мен беше много повече от това, като да идеш в Рим и да не видиш папата.

Началото на „Advanced Supplement training семинар“ бе поставено с реч на Васил Радивоев – изпълнителен директор на „Сила БГ Груп“ и Джъстин Фридман – управляващ посолството на САЩ в България!

Организацията на семинара беше повече от перфектна, като организаторът Silabg.com беше поканил и управляващият посолството на САЩ в България – Джъстин Фридман. Г-н Фридман, който видимо изглежда спортна натура и човек, подкрепящ здравословния начин на живот – изнесе специална реч на семинара с която ще се запознаете във видеоматериала по горе.

Джъстин Фридман, Васил Радивоев, Майкъл Пендел, Славян Славянов, Kamal Elgargni

След речта на изпълнителния директор на „Сила БГ Груп“ и Джъстин Фридман бяха представени хранителни добавки на Американските компании „Physique nutrition“ от Майкъл Пендел – директор продажби на „Физик Нутришън и „Swanson“ от Славян Славянов – изпълнителен директор на „Суонсън“ за България. Края на семинара постави победителят на Mr. Olympia 2019 – Kamal Elgargni с отговори на въпроси задавани му от участниците (изгледайте видеото по горе до край).

Разбира се с въпрос към Kamal Elgargni се включих и аз!

В: Камал, аз съм Мартин Гергов – 4-тен шампион на България по силов трибой и 4-ти в Света по мъртва тяга (265 kg / кат. 75 кг) за младежи (2001г.). С цел увеличаване на обема на бедрата си (след като спрях със състезанията по силов трибой) съм правил по 10-15 повторения с по 5-7 серии от базовите упражнения за бедра – пълен клек, лег преса. Но обема има не се е увеличил особено! Какъв е все пак броят повторения за целта?

сертификати от Advanced Supplement training семинар на сила бг

O: Броят на повторенията е 10-15 за повишаване на мускулната маса на бедрата. Като повторенията в работните серии, трябва да се изпълняват до пълен отказ (бел. авт. с помощ от тренировъчен партньор). И все пак… виж пълния отговор и още въпроси и отговори от Mr. Olympia 2019 във видео материала от семинара по горе!

На разположение на участниците в „Advanced Supplement training семинар“ имаше и още изненади!

За всички участници в семинара имаше безплатно осигурен богат кетъринг включващ – пилешки хапки, зеленчукови салати, плодове, сладкиши, кафе, протеинови шейкове, аминокиселини и специална подаръчна чанта от организатора на семинара SilaBg!

Advanced Supplement training семинар

Всеки участник в семинара получи и красив сертификат подписан от Майкъл Пендел и възможност за автограф и снимка с Mr. Olympia 2019. Беше най-готиния фитнес семинар на който съм бил към днешна дата! Поздравления SilaBg.com!

Още снимки от Advanced Supplement training семинар

[fat_gallery data_source =“list_id“ gallery_ids=“9769″]

Вижте още снимки от семинара във фейсбук страницата на Mr. 3Hours на следния линк: www.facebook.com/mister.3hours

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *