AB Hancer – Изобретение за Коремни Плочки

AB HancerФакт е, че днес успелият мъж освен всичко останало, трябва да изглежда и доста атлетичен, което не е никак лесна работа.
Колкото и пари да имаш, просто някои неща не се купуват с пари, нито пък с много пари.

Който е минал по този нелек път със сигурност вече знае за какво става дума, но пък и със сигурност вече се наслаждава на формите, които е изградил.
Без стриктното спазване на правилен хранително-тренировъчен план, няма да стигнете до никъде по пътя към атлетичната фигура, и може би ще се откажете поради липса на резултати.

Да на снимката, това съм аз и формата, която съм постигнал е благодарение на режима.
Запомнете, че на първо място най-важното е хранително-тренировъчния план.

ОТДЕЛЕТЕ СИ ПОНЕ ГОДИНА СЕРИОЗНИ ТРЕНИРОВКИ

Не си давайте кратки срокове за постигането на резултати, защото колкото повече стаж имате във фитнес залата, мускулатурата ви става по-красив и по-завършена.

Ако обаче нямате време и се нуждаете от „бързи коремни плочки“, то ето на какво попаднах в т. нар. сфера на фитнеса и бодибилдинга, но при псевдо фитнес маняците!

Плочки на коремаОказа се, че е създаден един „изключителен уред“ или по точно една изключително икономична и „ефективна“ бърза притурка за всеки ленив мъж или жена, носеща името AB Hancer.
С AB Hancer лесно ще направите плочки на корема и те ще се появят незабавно!

От техническа гледна AB Hancer представлява телена мрежа с извити ръбове и еластичен ремък. Поради напрежението, създадено от този колан се образува отпечатък по корема от мрежата. Просто „натискането“ на правоъгълна решетка към корема прави псевдо плочки.

Всъщност ако работите в сферата на киното, временни плочки може да си направите и с грим, а в комбинация и с този уред… хаха, нещата може би ще са хубави за снимка.
Предполагам, че вече с нетърпение очаквате да видите/пробвате тази притурка. Ето я!

AB HANCER – ПРИТУРКА ЗА „КОРЕМНИ ПЛОЧКИ“

Може би ще възкликнете. Уау, това е върховно! Мога да се сдобия с коремните плочки за които си мечтая и сънувам не след години, а само след няколко минутки.

AB Hancer, България, София

В началото на лятото сме и всеки започва да търси бързо решение за корекция на фигурата си, която със сигурност иска/не иска ще се наложи да покаже на плажа.
Според източници, уредът е шега с която духовитите автори намигват на всеки, който иска да мине „по страничната пътека“ на фитнес залата.

За жалост, резултатът е краткотраен, така че, ако искате наистина хубава фигура, ще ви се наложи да спазвате хранително-тренировъчен план.

фитнес треньор у дома

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.