AB Hancer – Изобретение за Коремни Плочки

ABHancer

Факт е, че днес успелият мъж освен всичко останало, трябва да изглежда и доста атлетичен, което не е никак лесна работа. Колкото и пари да имаш, просто някои неща не се купуват с пари, нито пък с много пари. Който е минал по този нелек път със сигурност вече знае за какво става дума. Но пък и със сигурност вече се наслаждава на формите, които е изградил.

Без стриктното спазване на правилен хранителен и тренировъчен режим за отслабване или с друга цел, няма да стигнете до никъде по пътя към атлетичната фигура. И може би ще се откажете поради липса на резултати. На снимката по долу, това съм аз Мартин Гергов, като фитнес треньор и формата, която съм постигнал е благодарение на режима. Запомнете, че на първо място най-важното е хранително-тренировъчния план.

AB Hancer

Отделете си поне 6-8 месеца сериозни тренировки или си вземете AB Hancer

Не си давайте кратки срокове за постигането на резултати, защото колкото повече стаж имате във фитнес залата, мускулатурата ви става по-красив и по-завършена. Ако обаче нямате време и се нуждаете от „бързи коремни плочки“, то ето на какво попаднах в т. нар. сфера на фитнеса и бодибилдинга, но при псевдо фитнес маниaците!

Плочки на корема с AB Hancer

Оказа се, че е създаден един „изключителен уред“ или по точно една изключително икономична и „ефективна“ бърза притурка за всеки ленив мъж или жена, носеща името AB Hancer. С AB Hancer лесно ще направите плочки на корема и те ще се появят незабавно! От техническа гледна AB Hancer представлява телена мрежа с извити ръбове и еластичен ремък. Поради напрежението, създадено от този колан се образува отпечатък по корема от мрежата.

Просто „натискането“ на правоъгълна решетка към корема прави псевдо плочки. Всъщност ако работите в сферата на киното, временни плочки може да си направите и с грим, а в комбинация и с този уред… хаха, нещата може би ще са хубави за снимка. Предполагам, че вече с нетърпение очаквате да видите/пробвате тази притурка. Ето я!

AB HANCER – ПРИТУРКА ЗА „КОРЕМНИ ПЛОЧКИ“

Може би ще възкликнете. Уау, това е върховно! Мога да се сдобия с коремните плочки за които си мечтая и сънувам не след години, а само след няколко минутки.

AB Hancer comment

В началото на лятото сме и всеки започва да търси бързо решение за корекция на фигурата си, която със сигурност иска/не иска ще се наложи да покаже на плажа.

Според източници, уредът е шега с която духовитите автори намигват на всеки, който иска да мине „по страничната пътека“ на фитнес залата. За жалост, резултатът е краткотраен, така че, ако искате наистина хубава фигура, ще ви се наложи да спазвате хранително-тренировъчен план.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *