Мангъров в интервю за фитнесите

Доц. д-р Мангъров отговори, че ако беше здравен министър – нямаше да затвори фитнесите!

Доцент Д-р Мангъров – инфекционист и педиатър от Инфекциозна болница в град София, познат ни още повече от големите медии е гостът ми днес. Основната тема на разговор е „На фитнес по време на Covid пандемия – опасно или не?“. Като човек поставил на пиедестал безценните неща в живота, няма как да не ме интересуват такива теми. Изписах материали по така рекламираната Covid-19 тема с моите виждания по въпроси, а ето сега поканих и доцент доктор Атанас Мангъров. Зададох му 4-ри основни въпроса по темата, чийто отговори ще научите във видео интервюто ми по долу.

Според „Уикипедия“ доц. д-р Атанас Христов Мангъров е български лекар – педиатър и инфекционист. През 1982 година завършва Висш медицински институт „И. П. Павлов“ в град Пловдив. А 1983 – 1986 година е редовен аспирант към Катедра „Инфекциозни болести“ на Медицинска академия в град София. Мангъров защитава дисертация на тема „Съвременна рехидратираща терапия при остри чревни инфекции в кърмаческа и ранна детска възраст“ и получава научна степен „Кандидат на медицинските науки“. Резултатите от неговата дисертация за рехидратация при чревни инфекции се използват в цялата страна. / Източник „Уикипедия“

Доцент Атанас Мангъров отговори на въпроса: „Ако бяхте министър на здравеопазването щяхте ли да затворите фитнесите? Видео интервю!

Доктор Атанас Мангъров, обяснете ми кратко и точно, какво е COVID-19. Аз смятам, че това е просто грип, който винаги си го е имало и ще го има. Но благодарение на психологични техники в стил „Прозорецът на Овертон“ наричан още „Залезът на Демокрацията“ използван и в политическите среди в миналото! Уоу! Чрез него могат да накарат хората не само да повярват, че бутилираната вода е по добра от тази от чешмата въпреки, че същата са я налели именно от там. Но дори да се легализира човекоядството.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

И така, и в случая се направи нещо уау, но в кофтия смисъл на думата? И не е никак сложно. Ето технологията накратко! Имаш „гадна власт“ и хващаш няколко подкупни „специалиста“, и те измислят нещо… „уау“, ама в кавички. Подхвърля се на медиите с обилна захранка и облъчването започва. Да не забравяме, че религията също се използва с цел манипулация в политиката и в бизнеса също! И все пак. Обяснете ми на кратко, какво е COVID-19 за вас?

Доц Мангъров, а какво мислите по темата „На фитнес по време на Covid пандемия – опасно или не?“

Доц Мангъров, Щаб „Здраве за България“ пак затвориха бизнеса. Този път за 10 дни. Но пък има магазини, които бяха със статут – нехранителни, които сложиха по пакет с брашно, касетка с хляб, няколко пакета ориз и статута им се превърна в „Хранителен магазин“. А както знаем „Cromid 19“ не влиза в такива магазини, аптеки, банки, болници. И като казах болници. Трябва ли да се промени статута на фитнес залите в „Болнично заведение“, „Фелдшерски кабинет“ и подобни, като назначим и лекари за фитнес треньори? Защото реално погледнато тук хората също се лекуват. Сериозен съм!

Мангъров с Мартин Гергов

На база дългогодишният ми опит като фитнес треньор споделям, че във фитнес залите идват хора, които укрепват своята психика (някои от тях имат форми на депресивни състояния), засилват имунната си система, укрепват мускулите си, борят се с наднорменото тегло. Като последното отключва пък куп болести и не на последно място със стреса, който така прекрасно ни сервира от щаб „Здраве за България“ при това системно.

Според мен решението е много простичко! Отваряш всичко завинаги, както винаги си е било. Болести винаги е имало и ще има. И определено това не е начинът за лечение и/или справяне с проблема. Какво мислите вие д-р Мангъров по темата като специалист? Опасно или не е да спортуваме във фитнеса по време на пандемия. И ако е опасно, по опасно ли е от блъсканицата в големите хранителни магазини?

И още въпроси към доктор Атанас Мангъров

  1. Ако вие доцент Атанас Мангъров бяхте здравен министър, какво щяхте да направите в тази вече отровно смърдяща благодарение на медиите „Kromid-19” ситуация?
  2. След целия този стрес следва да се отключат повече болести сред хората, особено на психическа основа?

И да завършим интервюто ни с домашна гроздова без захар. Добре ли е да се употребява профилактично домашна гроздова без захар като добавка против стомашно-чревни инфекции, както и против настинки?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *