Personal fitness trainer Sofia

На Война с Мазнините без Повиквателна™(VIP)

На война с мазнините без повиквателна™ е формат, който провеждам за трети път. Миналата година точно по това време бяхме една седмица по гръцката граница. Общо записалите се бяха 11 участника! Тази година дестинацията е Слънчев бряг. Слънчев бряг е един от най-гъсто населените и шумни курорти през лятото. През зимата обаче тук е тотална гробница! Именно за това и решихме точно тук да проведем VIP серията на битката с мазнините. Един vip участник, трима треньори и 10 дни на разположение за свалянe на 6 килограма мазнини. Очакват ни триразови тренировки и хранене на всеки 3 часа по специален план. Ще ни гостуват и професионални треньори от различни сфери на спорта, и още!

ВИДЕО МАТЕРИАЛ!

КАК ЗАПОЧВА ВСЕКИ ЕДИН ДЕН

Всяка сутрин алармата на часовника звъни точно в 7.00 часа(ако зависеше от мен, трябваше да е в 05.45ч., но сезонът е vip) и е време за закуска или хранене номер 1. Следва сутришна физарядка, която определено събужда много по добре и от най-силното кафе и ако се питате, защо! Хм, защото след поредицата от упражнения следва леден душ на открито в рамките на 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 минути(всеки ден увеличаваме с 1 мин.). До колко нашият участник ще се справи предстои тепърва да разберем.

Fitness Trainer Sveti Vlas

Провеждаме измерванията всяка сутрин с кантар и уред за измерване на процента на подкожните мазнини на фирма „OMRON Healthcare“ : BF-306.

Студен душ

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!