Най-добрата диета за отслабване

лунна диета, диета за отслабванеАко сме напълно начинаещи в сферата на фитнеса и диетите е наистина трудно.
Факт е, че по-голямата част от хората се стремят към отслабване и се подлагат на какви ли не диети и лъскави експерименти.

И така, започваме с „Диетата на д-р Врач“, и стигаме до поредната лъскава диета с екзотичен привкус и невероятни обещания.
Правилната дума всъщност не е диета, а хранителен режим в зависимост от целта.
Но, коя е най-добрата диета за отслабване.
Диети, диети, диети, те са толкова много почти, колкото хартиените снежинки в новогодишните ви конфети, че и повече.

То не са великата “ма-лоумнна диета” или диетата на “Д-р Врач” в която ядеш ябълки от зори до късен здрач и какви ли не още предложения, които ушким са нововъведения.

Хранителен режим като запазена марка

Хранителният режим представлява прием на определени храни в зависимост от целта.
Изчислява се необходимото количество белтъчини, въглехидрати и мазнини и така се сформират калориите за деня, които са нашият най-точен ориентир, и колкото по-бързо ги изгорим, толкова по-бързо ще загубим подкожните си мазнинки.

Но кой всъщност е откривателя на високобелтъчното хранене на което днес се преписват, какви ли не имена на доктори, врачки и инструктори.
Може да се каже, че началото на културизма датира още от 1965 година, когато двамата братя Бен и Джо Уидър(познати на всеки професионален културист) правят първото състезание Мистър Олимпия, което днес е най-високия връх в историята на културизма.

Очаквайте скоро във вестник Труд

„Сънувах, че бъдещият М-р Олимпия(най-голямото състезание по културизъм) ще бъде вегетарианец, а също така, ми бе разкрита диетата му за перфектна фигура!!!
Жълт кантарион, мащерка и глухарчета, които яде само по пълнолуние.“
М-м-ммм глухарченцеее! Глупости на търкалета с жълти лалета! Очаквайте скоро!

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!