Колко калории съсдържа уискито

Най-мощният „био бустер“, ползван преди фитнес и от Арнолд Шварценегер

Знаете ли, че аз Мартин Гергов обичам да експериментирам, но ограничавайки се в рамките на нормалното. Добре де, понякога съм стигал и до ръба, но само и само за да разбуля истината!

И ето, че днес след яката си тренировка за бедра, реших да ви разкажа за един от „бустерите“, който се оказа, че е препоръчвал и Шварценегер.

Нямаме такава практика

За мен няма отговори на въпроси като „нямаме такава практика“ , защото вярвам, че винаги има решение на въпроса!
Беше 18.20 часа и аз изпих поредната си порция суроватъчен протеин.

Изпих го около час преди тренировката си за бедра, която съм оставил за съботния ден за да мога да тичам на спокойствие през седмицата, а в неделя да се отдам на пълен релакс.

Днес нямах настроение за тренировка и ето, какво направих

Както споделих, очакваше ме тежка тренировка за бедра, която започваше с шест серии клек с широк разкрач. Обикновено кръвното ми налягане е по ниско, което е нормално за повечето спортисти, а и навън беше студено, което допълнително допринасяше за „кофтито“ ми настроение, последвано от липса на енергия и мотивация за тренировка!

рецепта за домашна гроздова ракия
Васко(фитнес треньор в World Class Sofia) също знае, кой е еко бустерът!

За миг да се откажа, но се сетих, какво правеше един стар, но изключително силен германски пауърлифтър, който наблюдавах по време на Световното ми първенство по пауърлифтинг през 2011 година. Малко по късно изпробвах и аз този т.нар. еко бустер… но само преди тежки тренировки(максимум 2 пъти седмично).

Бустерът работеше тотално! Вените се издуваха само след няма и 5 минутки, а приливът на сила и енергия бяха трудни за описване!

Досетихте ли се кой е бустерът, който използвах днес?

След като влезнах във фитнес залата(днес тренирах бедра в Древна Гърция) и ударих на екс част от бустерът ми, то треньорът във фитнеса ме попита как съм днес?
Аз му отговорих, че до преди малко нямах енергия, но след първа глътка от този бустер(подадох му да помирише бутилката) , то сега пращя от енергия и сила!

Аааа, ааа… това не е ли… да това е. Той започна да се смее и ми каза. Лелелеее аз си мислех, че Шварценегер си прави майтап в едно видео! А ето и видеото, което за първи път видях и естествено допълнително повиши позитивната ми енергия!

P.S. Наздраве! И не прекалявайте, защото дозата прави отровата, а и все пак алкохолът в определени количества се води за допинг в допинг листата на Международния олимпийски комитет!

Кликни тук за информация Книга на Шварценегер
Повече инфо! Кликни Тук!

One thought on “Най-мощният „био бустер“, ползван преди фитнес и от Арнолд Шварценегер

  1. Жоро says:

    Преди доста време си мислих, че в залата като вдигат най-много съм голяма работа с времето видях доста красиви тела на хора с опит. НИКОИ ОТ ТЯХ не видях да вдига на макс. Вдигането на тежести се прави с ум и усещане за напомпване, а не гонитба на рекорди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *