сложна диета за отслабване

Най-Сложната Диета за Отслабване

Как да отслабнем с протеин и протеинова диетаИ ето, че пролетта вече е на прага и хлопа. И въпреки, че на вън все още е мразовито, започваме да се замисляме за първите слънчеви лъчи, предразполагащи ни да се замислим за късите панталони и рокли.

И за да ни прилепнат сексапилно, и за да изглеждаме любвеобвилно, каквото и да си говорим е необходимо да поддържаме форми, благодарение на които летните одежди ще стоят на телата ни като на професионални модели. Пролетта е сезонът в който повечето хора, плануват стартирането на своята подготовка за предстоящия летен сезон. Някои от тях до толкова се вманиачават, като започват да броят дори калориите съдържащи се в един бонбон, което клони към мания и не е полезно за здравето ви. РАЗ-ДВА НАПРЕД КЪМ „ЛЕТНИЯ КУПЛЕТ“ Ясно, че без правилно хранене няма как да постигнем желаните извивки и релефни очертания на тялото си, като това правило важи и за тренировките, които трябва да бъдат минимум 3 пъти седмично! Докато с тренировките може да ви помага при това доста, вашият Личен фитнес треньор, то не така стоят нещата със спазването на диетата или с други думи казано на хранителния план за отслабване. От личен опит споделям, че най-добрата „диета за отслабване“ е високо протеиновата, която обаче е и най-сложната или по точно казано най-трудната за изпълнение! ЗАЩО ПРОТЕИНОВА ДИЕТА? Ако си задавате този въпрос, то със сигурност сте начинаещ и ето моя бърз отговор. Организма ни гори – въглехидрати, мазнини, белтъчини. Когато сме натрупали повече от допустимото количество подкожни мазнини, то логично е да ограничим приема им, както и въглехидратите. Но, какво да правим с белтъчините и за какво са ни необходими те! Ако не приемаме необходимите количества белтъчини за тялото ни, то след време мускулната ни тъкан ще започне да се разгражда, а това ще ни доведе сериозни здравословни проблеми със стави, хрущяли, мускули и още, и още! Запомнете, че протеинът или белтъчините са онези първостепенни градивни блокчета на които трябва да отделяте специално внимание, ако желаете да постигнете красиви форми и чудесно здраве. ЧЕСТОТО ХРАНЕНЕ С БЕЛТЪЧИНИ ЗАБЪРЗВА МЕТАБОЛИЗМА Това е и самата истина, но имайте предвид, че това няма да се случи за една или две седмици. Трябва да се храним на всеки 3-3,5 часа, като за още по добри резултати можем да се храним дори и през нощта. Тук обаче идва основния проблем с липсата на време за приготовления на храната и нейната консумация!
dieta_1
Естествено, че веднага пристъпвам към решението на т.нар. „временен проблем“. Тук на помощ идва „Diet Protein“ като идеята е да го ползвате, когато нямате апетит или време за хранене. Ако сте служител, чиято работа е свързана с постоянни разговори с клиенти, то със сигурност няма да е удобно да извадите кутията с телешко или пуешко месо и зеленчуци и да започнете да се храните и „мляскате“. В този случай най-удобния вариант са протеиновите шейкове. И щом сме на диета… Diet Protein е чудесен вариант за всеки, който е решил да отслабва и хранителния си режим, както трябва да спазва! В този протеин са добавени познатите ви добавки за отслабване L-carnitine, Clarinol, Екстракт от Зелен чай. И така с всеки един прием от него ще съдействате за по-бързото отслабване. И ЗА ДА СМЕ ОЩЕ ПО ДОБРИ И УВЕРЕНИ Малко предистория… Преди два дни отскочих до моите партньори „Reflex Nutrition“, Англия! Отдавна не се бяхме виждали, щракнахме си по някоя снимка, и получих подарък – фет бърнър! Препоръчвам ви новия фет бърнър, който вече тествах точно вчера преди тренировка си за гърди и получава моята оценка 6+. Той наистина работи и здраво ще ви „изпоти“, ще ви мотивира, а след време няма да имате нищо мазно по тялото си, което може да ви депресира!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *