сложна диета за отслабване

Най-Сложната Диета за Отслабване

Как да отслабнем с протеин и протеинова диетаИ ето, че пролетта вече е на прага и хлопа. И въпреки, че на вън все още е мразовито, започваме да се замисляме за първите слънчеви лъчи, предразполагащи ни да се замислим за късите панталони и рокли.

И за да ни прилепнат сексапилно, и за да изглеждаме любвеобвилно, каквото и да си говорим е необходимо да поддържаме форми, благодарение на които летните одежди ще стоят на телата ни като на професионални модели. Пролетта е сезонът в който повечето хора, плануват стартирането на своята подготовка за предстоящия летен сезон. Някои от тях до толкова се вманиачават, като започват да броят дори калориите съдържащи се в един бонбон, което клони към мания и не е полезно за здравето ви. РАЗ-ДВА НАПРЕД КЪМ „ЛЕТНИЯ КУПЛЕТ“ Ясно, че без правилно хранене няма как да постигнем желаните извивки и релефни очертания на тялото си, като това правило важи и за тренировките, които трябва да бъдат минимум 3 пъти седмично! Докато с тренировките може да ви помага при това доста, вашият Личен фитнес треньор, то не така стоят нещата със спазването на диетата или с други думи казано на хранителния план за отслабване. От личен опит споделям, че най-добрата „диета за отслабване“ е високо протеиновата, която обаче е и най-сложната или по точно казано най-трудната за изпълнение! ЗАЩО ПРОТЕИНОВА ДИЕТА? Ако си задавате този въпрос, то със сигурност сте начинаещ и ето моя бърз отговор. Организма ни гори – въглехидрати, мазнини, белтъчини. Когато сме натрупали повече от допустимото количество подкожни мазнини, то логично е да ограничим приема им, както и въглехидратите. Но, какво да правим с белтъчините и за какво са ни необходими те! Ако не приемаме необходимите количества белтъчини за тялото ни, то след време мускулната ни тъкан ще започне да се разгражда, а това ще ни доведе сериозни здравословни проблеми със стави, хрущяли, мускули и още, и още! Запомнете, че протеинът или белтъчините са онези първостепенни градивни блокчета на които трябва да отделяте специално внимание, ако желаете да постигнете красиви форми и чудесно здраве. ЧЕСТОТО ХРАНЕНЕ С БЕЛТЪЧИНИ ЗАБЪРЗВА МЕТАБОЛИЗМА Това е и самата истина, но имайте предвид, че това няма да се случи за една или две седмици. Трябва да се храним на всеки 3-3,5 часа, като за още по добри резултати можем да се храним дори и през нощта. Тук обаче идва основния проблем с липсата на време за приготовления на храната и нейната консумация!
dieta_1
Естествено, че веднага пристъпвам към решението на т.нар. „временен проблем“. Тук на помощ идва „Diet Protein“ като идеята е да го ползвате, когато нямате апетит или време за хранене. Ако сте служител, чиято работа е свързана с постоянни разговори с клиенти, то със сигурност няма да е удобно да извадите кутията с телешко или пуешко месо и зеленчуци и да започнете да се храните и „мляскате“. В този случай най-удобния вариант са протеиновите шейкове. И щом сме на диета… Diet Protein е чудесен вариант за всеки, който е решил да отслабва и хранителния си режим, както трябва да спазва! В този протеин са добавени познатите ви добавки за отслабване L-carnitine, Clarinol, Екстракт от Зелен чай. И така с всеки един прием от него ще съдействате за по-бързото отслабване. И ЗА ДА СМЕ ОЩЕ ПО ДОБРИ И УВЕРЕНИ Малко предистория… Преди два дни отскочих до моите партньори „Reflex Nutrition“, Англия! Отдавна не се бяхме виждали, щракнахме си по някоя снимка, и получих подарък – фет бърнър! Препоръчвам ви новия фет бърнър, който вече тествах точно вчера преди тренировка си за гърди и получава моята оценка 6+. Той наистина работи и здраво ще ви „изпоти“, ще ви мотивира, а след време няма да имате нищо мазно по тялото си, което може да ви депресира!

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!