Започнахме усилени тренировки за мускулна маса с актьора Ники Илиев за новия му филм

Повишаване на мускулната маса в областта на раменете и бедрата, релеф, но не като за състезание по културизъм е целта, която актьорът Ники Илиев повери на мен. Промяната във формата е необходима за постигане на по добра V-образна форма за новия му филм, който ще бъде сниман през месец май 2019-та.

Ники Илиев има конкретна фитнес цел, която желае да постигне в рамките на следващите три месеца и доверен партньор в лицето на Pulse Fitness & SPA. За целта съм изградил специален тренировъчен и хранителен план, които ще му помогнат в прогреса към желаната физика.

Видео подробности от ден 1-ви от срещата ми с Ники Илиев във фитнес и спа център „Pulse“!

В близките няколко месеца Ники Илиев се е занимавал със сценария на новия си филм на който е и режисьор. Именно и това е причината поради която той не успява да се храни правилно, както и да посещава фитнес залата. Успява да тренира докато разхожда кучето си, като тича сутрин и вечер. Включва понякога и набиране на висилка, коремни преси и кик бокс. Този начин на живот обаче води до загуба на мускулна маса.

Във видео материала по долу ще разберете за какво си говорихме в открита среща, относно изготвянето на хранително-тренировъчния му план. Ще видите и какво представляваше първата му тренировка.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Моментното тегло на Ники Илиев беше 71 килограма при ръст 184 см. Тялото му е доста изчистено, а силата, която има определено заслужава моя комплимент. В движението раменни преси зад врат, Ники успя да направи 2 серии с тегло от 45 килограма за 8 повторения.

Коментарът на Ники Илиев след първата тренировка

„Чувствам се много добре. Преоцених някои неща и усетих много добро натоварване, каквото отдавна не съм усещал. Сега усетих, колко много съм се пазел и не съм си давал зор в тренировките. Днес с няколко упражнения, които направихме със свободни тежести до отказ, усетих много по сериозно натоварване, отколкото по принцип, когато тренирам.

Ники Илиев е български модел, актьор и режисьор. Завършил е Френската гимназия в София и Нов български университет – специалност „кино и телевизионна режисура“. Участва в сериал „Забранена любов“ като един от главните персонажи – Мартин Константинов. Гостувал е в предаванията „Шоуто на Слави“, „Здравей, България“ и други. През 2012 г. е режисьор и участник във филма „Чужденецът“. А през 2014 г. режисира и участва във филма „Живи легенди“. В края на 2017 г. излезе третият му филм „Всичко, което тя написа“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *