истинската любов на 14 февруари 2019-та година

Има ли я истинската любов и днес? Вижте интервюто ми от фитнес център „Puls Bulgaria“ и НДК!

Истинската любов е необяснима с думи. Това е себераздаване без капка егоизъм, но разбира се, когато себераздаването е взаимно. Без взаимна любов между жена и мъж животът е празен и нито диаманти, нито никоя друга любов може да запълни празнотата в нас.

Докато са млади малцина са хората, които разбират описаното по горе, но с течение на времето вероятността да помъдреят се увеличава.

Истинската любов не търпи да бъде поставяно нещо преди нея!

Да точно така! Нито работа, нито хоби, нито майка, баща или дете, нито нищо друго не е позволено да бъде преди нея, освен любовта към своята половинка. Казват, че любовта е дълготърпелива в разни уж божествения писания, но това са пълни глупости. Какво ще рече търпение и кому е нужно?

И като споменах търпение ще цитирам Слави Трифонов с чийто цитат съм напълно съгласен и аз!

„Не било възпитано човек да показва чувствата си на открито пред другите – това са пълни глупости. Трябвало да си крием емоциите – това също са глупости. Трябва да се казва всичко – сега, веднага и в момента, в който го усетиш. И нека тези които обичаме, да го знаят, и тези, които не са нашите хора да го разберат. Аз нямам цяла вечност, за да чакам точния момент!“

Интервюта по темата от Pulse Fitness&Spa Bulgaria!

Във фитнес центровете една голяма част от хората са без половинка в живота или поне същата не е истинска. Това разбира се са мои статистики според дългия ми опит като фитнес инструктор, а предполагам разбрахте и само от няколко интервюта от фитнес център „Pulse“ на булевард България 132 в град София.

Така че, ако все още не сте намерили своята половинка в живота! Съветът ми е да я потърсите във фитнес залата. Как ще я познаете, че и тя си няма такава? Лесно е! Просто те тренират сами или с най-добрия си приятел. Ако си имаха истинска половинка не биха тренирали сами, нали!

Да разберем какво мислят хората за истинската любов и извън фитнеса!

За целта в същия ден (14 февруари 2019-та), който ни напомня за най-безценното нещо в живота. Аз Mr. 3Hours отидох и на „Моста на Любовта“ до НДК за да разбера още повече по темата за любовта от която не боли – истинската.

Интервюта по темата от „Моста на Любовта“ до НДК!

Според статистиките над 40% от населението в гр. София нямат половинка. Според моите статистики пък много по малък е процентът на хората с истинска половинка. Т.е. половинка с която се себераздават един за друг.

Още теми на любовна тематика на база задълбочен личен опит ще намерите в раздел „Любов“ на блога ми. И преди да тръгнете да търсите любовта от която не боли и кара сърцето да твори! Запомнете! Тръгвайте с чисто сърце и без помисли на материална основа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *