Онлайн фитнес инструктор

Онлайн фитнес инструктор на живо – митове и истини на база професионалния ми опит

Онлайн фитнес инструктор е най-новата и атрактивна услуга, която започва да набира все по-голяма скорост по света. Все повече фитнес центрове и фитнес треньори, започнаха да предлагат тренировки на живо и онлайн тренировки с личен фитнес треньор. Причината за развитието на тази иновативна услуга е познатият на малко и голямо „мега опасен“ и свръх интелигентен PR „Кромид“ вирус възпиран само и единствено с маска и роден в Китай. Аплодисменти! Та за да се предпазят от поредните евентуални затваряния на фитнес залите! Хоп! Родила се тя нова фитнес услуга, ама онлайн! Е не е много нова, но сега набира скорост!

Преди няколко дни запитах един всеизвестен доцент от Национална Спортна Академия, какво му е мнението на тема онлайн тренировки с фитнес инструктор. Отговорът му е почти като моят и със сигурност всеки един истински професионалист ще се съгласи с мен. Но нека се впусна в подробности по темата „Онлайн фитнес инструктор“.

Онлайн фитнес инструктор – митове и истини!

В следващите редове ще споделя моите възгледи по темата онлайн фитнес инструктор на база опита си във фитнес средите, който е над 20 години.

С онлайн фитнес тренировки можеш да отслабнеш

– Със сигурност е така, като се има предвид да намалиш процентът на подкожните си мазнини. За целта е необходимо да тренираш поне 30 минути три пъти седмично с онлайн фитнес инструктор, но доста активно! Разбира се още по добре е тренировката да бъде за по час 4-5 пъти седмично.

Всъщност отслабването е свързано с изразходване на повече калории, отколкото приемате. Дори и само да тичате или пък да извършвате друг вид физическа работа ще свалите мазнини, дори и без да използвате хранителни добавки за отслабване.

Онлайн фитнес инструктор и книга за тренировки у дома

Но за да бъдат мускулите красиво и симетрично оформени е необходимо да тренирате всеки мускул със специално подбрани упражнения. И като дългогодишен фитнес инструктор – препоръчвам базовите упражнения!

С онлайн фитнес инструктор можеш да повишиш мускулната си маса

– Повишаването на мускулната маса е доста по сложен процес от намаляването на мазнините и това го знае всеки професионален фитнес инструктор. С онлайн тренировки също може да повишите мускулната си маса, като за целта е необходима специална тренировъчна програма. Основният проблем тук е, че след време ще е необходим тренировъчен партньор, който да помага за последните повторения от работните серии.
Както сами разбирате онлайн фитнес треньорът няма как да помогне. За целта ще бъде необходимо да помолите някой друг, който да бъде вашият тренировъчен партньор.

Няма смисъл да плащам за онлайн фитнес треньор, защото има много безплатни в Youtube

– Категорично не съм съгласен, че безплатните видеа в интернет ще заместят т.нар. онлайн фитнес треньор или фитнес инструктор! Наистина в интернет има безброй безплатни видеа с тренировки, които могат и да помогнат до известна степен. Но те може да не са създадени специално за вас, а това създава и опасност от травми и демотивация! Преди години като начинаещ съм си купувал всеки месец вестници и списания по фитнес и следвах най-различни програми на професионалисти.

Но ефектът беше много слаб. Хвърлих доста пари и време в експерименти. Но, откакто започнах да тренирам с треньор и тренировъчен партньор, тогава резултатите започнаха да растат.

Онлайн фитнес треньор

Разбира се най-добре е да ползвате личен фитнес инструктор на място във фитнес залата, но когато нямате тази възможност и сте начинаещ. Когато нямате мотивация! Тогава идва време да си наемете онлайн фитнес инструктор. Благодарение на онлайн фитнес инструктора ще тренираш в точния час за който сте се разбрали и няма как да откажеш, защото часът е запазен. И може би вече си задавате въпроса…

Какво представлява тренировката с онлайн фитнес инструктор?

Благодарение на услугата онлайн фитнес инструктор можеш да тренираш от всяка точка на света под наблюдението на личен професионален треньор на живо или на място! И всичко е много просто!

Абонирай се за бюлетина ми

Абонирай се за бюлетина на блога и получи подарък – книгата „Във форма у дома“ и други подаръци

Абонирайки се за бюлетина на блога се съгласявате да получавате съдържание по е-мейл от MGergov.com. В случай, че бюлетинът ми не ви допадне, може да се отпишете!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.