Регистрирай се Безплатно в най-добрата програма за правене на пари от интернет

Най-добра програма за правене на пари от интернет

Пари от интернет? Хм! Пари, пари!!! И когато стане дума за пари, то уви, но! Честно да си призная не познавам много хора, които с ръка на сърцето ще споделят, че парите, които изкарват, но с честен труд им достигат за всичко. И това всичко обикновено означава – плащане на сметки за храна, сметки за ток, сметки за вода и спирам до тук!!!
А, колко хубаво би било да ни остават и пари за почивки в различни страни – поне веднъж на всеки 3 месеца.

Пари от интернет – звучи напълно нормално! Но трудна за сбъдване мечта за повечето хора!

Обикновено повечето хора нямат свой собствен бизнес и работят на заплата към някоя малка или голяма компания с много обещания и незадоволителни заплати. Тези хора обикновено не работят това, което им харесва, и не са наистина доволни от месечната заплата, която получават! Но тези хора са принудени да го правят, както за себе си, така и за своето семейство!

Мит или реалност е да печелим пари от интернет?

В следващите редове ще споделя на кратко своя опит по темата! Мит или реалност е да се изкарват пари от интернет! Истината е, че митовете в този случай са за хората, които не са направили своята първа крачка! Хората, които се страхуват от неизвестното! Хората, които следват масовката, като стадо овце!
А, когато не направиш своята първа крачка, то няма как да последва втора, трета, четвърта… Именно в тази част аз ще ви помогна като споделя своя опит в печеленето на пари от интернет.

Години наред аз също съм работил, както за малки, така и за големи компании. Работих като охрана. Работих като фитнес инструктор. Работих всяко лято на полето в най-голямата жега! Не, че е лошо! Все пак, трябва да се издържаме. Но в един момент ми писна от това да не ценят труда ти, да те смятат за машина, да не се отнасят човешки с теб и вместо да ти повишат заплатата за добре свършена работа! Хм! Работодателят ти се опитва да „търси под вола теле”!

Аз съм спортна натура! И по точно четирикратен шампион на България по силов трибой(powerlifting) , както и четвърти в Света в упражнението „мъртва тяга”. И ще споделя, че обичам предизвикателствата!

Добър Български треньор по фитнес
Отказах се от състезанията в България, защото финансирането на състезателите е неудовлетворително!

И така преди години напуснах сигурната, но изнервяща ме работа и започнах да работя за себе си! Не трябва да забравяме, че постоянната работа, която е по скоро неудоволствие (т.е. не обичате да работите това, но не получавате и добри пари или пък обичате да работите това, но не получавате добри пари) води до физическо и психическо изтощение. Води до постоянен стрес, а постоянният ежедневен стрес и неудовлетвореност – водят до тежки болести като диабет, дори и рак!

И така един ден аз напуснах своята „сигурна работа” !

Т.е. започнах да работя за себе си. Първият месец ми беше малко трудно, но в последствие започнах да правя по големи доходи отколкото преди, а и аз самия си бях шеф!

Годините си вървяха и аз живеех и работех в големия град, но по стечение на обстоятелствата и в търсене на любовта един ден се завърнах в провинцията! Тогава единствената ми възможност за работа беше тази – пари от интернет! Започнах на шега с разни афилиейт програми за които изчетох повече негативни неща, отколкото позитивни. Естествено аз реших да експериментирам, защото хорското мнение много не ме вълнува.

Пари от интернет
ГОТОВ ЛИ СИ? КЛИКНИ ТУК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ И СТАРТ!

Аз съм реалист! И мога да кажа, че да се правят пари от интернет не са митове! Но все пак тази статия е за начинаещи(за първа крачка) , а и не всеки има смелостта да рискува като мен!

Затова предлагам следното!

Не напускайте своята „сигурна работа” , но започнете да припечелвате и пари от интернет, вместо да висите по цял ден във фейсбук и да гледате, колко лайка имате на снимката си, кой, какво коментира! Ок! Правете го, но го съчетайте с „Пари от Интернет”. А парите, които ще получите от интернет, използвайте за каквото сметнете за добро – за екскурзии, подаръци за себе си, подаръци за любимия човек…

Пари от интернет и от къде да започнете?

Варианти за пари от интернет има много. И може би една не малка част от читателите на тази публикация ще подходят с доза недоверие. Но вие решавате.
Подобен материал съм писал за Американска компания(по тяхно желание) споделяйки именно този мой опит. Но аз не знаех Английски език и си наех преводач, който да преведе тази ми статия, която четете от Български на Английски език. И знаете ли, какво каза преводачът ми, който живее в Дания!? Споделям личния му коментар:

Много хубава и поучителна статия. Добре ще е да има повече хора в България, които да вярват, че интернет наистина може да предостави възможности за подобряване на финансовото състояние и, че не е пълен само с измамници!

Регистрирай се безплатно сега!

За да се запознаете още по добре с програмата за която говоря, то изгледайте видеото по долу. А след това кликнете на линка под видеото, който ще ви препрати към формата за регистрация! След регистрацията ще имате достъп до цялата платформа и ще имате възможността да печелите между 30-40%. Опс! И още нещо!

Тази програма е активна в почти всички страни, включително и в България. Достатъчно е само да споделяте своя линк и да препоръчвате продуктите на хората. Все пак е хубаво и да ги пробвате. Аз съм пробвал няколко от тях и мога да споделя, че са много добри и като качество, и като дизайн и като цена!

Не познавам към този момент по добра онлайн компания за правене на „пари от интернет“. Ето и видео материала!

ЗА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ – КЛИКНЕТЕ НА ТОЗИ ЛИНК:

WWW.CASHINPILLS.COM


P.S. Между другото искам да споделя, че така по същия начин преди 11 години исках да си имам свой собствен уеб сайт. Но нямах нито компютър, нито знаех как да влезна в интернет. Попитах един приятел как да си направя сайт, но той ми обясни, че това е сложна работа и има специални висши училища. Това не ме отчая и след като си купих първия компютър на изплащане. След като се научих, че текста може да се копира с бутоните за копи и пейст… започнах да чета уроци в интернет за правене на сайтове. За две години аз си направих около 20 сайта, които бяха разположени на руски сървъри. Минах по едни от най-трудните пътеки!

И след две години си направих първия сайт, който беше с платен домейн и хостинг. Естествеено в следващите години личния ми блог претърпя доста промени, относно вграждане на нови теми, оптимизация, посещавах и курсове за маркетинг и още, и още. И с всеки изминал ден започнах да се издържам от интернет! Започнаха да ме намират чужди компании. Направих си и още 10-тина уеб сайта и това е само една малка част от историята! Научете се, че ако желаете някаква промяна, то тя няма как да стане без да направите своята първа крачка! Това е като фаровете на един автомобил. Не можеш да видиш всички части от пътя изведнъж. Първо те осветяват една част от него, а след това друга и така!

Ако пък нямате сили за нея – тази първа крачка! Хм!!!
Започнете с тренировки във фитнес залата, хранете се правилно на всеки три часа, наспивайте се, комуникирайте с позитивно настроени към живота, но мислещи хора, пийте поне 2 литра вода на ден и един ден ще имате силата и увереността в себе си за да предприемете своята крачка за коренна промяна! 

Благодаря Ви! Аз съм Мартин Гергов – фитнес инструктор, автор и блогър. Надявам се, че съм бил полезен! Ще се радвам да споделите този материал, чрез бутоните за споделяне по долу. Нека все повече хора да научават истините в живота!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *