червените тиранти

Магията на червените тиранти или как да бъдем още по позитивни и по красиви

Познавате ги, може би от своето детство, когато ви падаха панталоните и именно те, тирантите ви ги държаха здраво. Тирантите са аксесоар, който заслужава специално внимание. Тирантите водят постоянна битка с вратовръзката. Но всъщност истинският победител за мен са тирантите!

Тиранти срещу вратовръзка – приказната битка продължава и днес!

Огледайте се около вас в офиса, на улицата, в банката, в магазина! Вижте, колко много мъже са с вратовръзка. А сега се огледайте, отново и кажете, колко мъже виждате с тиранти. магазин за тиранти Ами-и-и, нито един нали или 1-2 може би. Хората, които носят тиранти преливат от позитивно настроение. Те обикновено са спортни натури, не се влияят от клюкарски истории и живеят в магически свят, който трудно би достигнал човек, който не ползва тиранти. червени тиранти Веднъж сложите ли тиранти, ще почувствате истинската сила на дълбоко скрития във вас талант. Готов ли си да застанеш в редиците на героите. Готов ли си да бъдеш по позитивен от всякога.

Е, ако е така слагай тиранти в цвят по твой вкус и да започваме

Всъщност като се замислих сега, аз нося тиранти от както създадох образа Mr. 3Hours. И тирантите, както предполагам вече се досетихте, лично за мен са като орден, даден ми от Анадрол Шварцхолгън(бащата на Mr. 3Hours) в знак на изключителен позитивизъм. Наздраве! Та, така! Първите тиранти, които вече се скъсаха, ми държаха гащите около 3 години. стари тиранти Те бяха поръчани от един сайт в Китай и определено не могат да бъдат сравнявани по никакъв начин с новите ми тиранти, с които ще ви запозная малко по надолу в публикацията. Редица хубави случки имаше с тези тиранти, но времето им изтече и нов позитивизъм потече, когато попаднах в онлайн магазина за мъжки дрехи – https://red-point.bg . Там видях и новите ми тиранти. Аз се влюбих в тях и те в мен от пръв поглед, а датата беше 14 февруари 2018 година.

Червените тиранти полетяха към мен точно в деня на любовта и се сляхме в едно цяло

Първият ден си говорихме на дълго и на широко, а на следващия ден отпразнувахме дружбата ни със специална фото сесия, придружена с видео ревю в един изоставен замък.
Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!
В замъка беше студено и прашно, но това беше идеалната предпоставка за идеалната приказка, посветена на новите ми тиранти.

И още в текст и снимки за новите ми тиранти?

Тирантите, които ви представих във видео материала, а сега ще ви представя и в снимки са колекция 2018. Тяхната марка е „Bretelle“, а дизайнерът е Lucio Lamberti. тиранти Bretelle Еластичността на тирантите позволява всеобхватна употреба от всички мъже, като могат ефектно да се комбинират както с изчистена, традиционна риза, така и с по-щура. мъжки тиранти Закопчалките са метални, и захващат много стабилно(в сравнение с първите ми тиранти) цвят сив металик, като имат и опция за регулиране чрез подвижна пластинка. качествени тиранти Придай си празничен външен вид с оригинален привкус и смело заложи на модерни мъжки тиранти в богата цветова гама.
Тази магическа приказка е създаден и с любезната подкрепа на магазини за мъжки дрехи „Red Point“.

магазин за мъжки дрехиwww.red-point.bg

Веригата магазини залага най-вече на спортно-елегантния стил, предпочитан от хора в широк възрастов диапазон. Освен отличното съотношение качество – цена на продуктите, платформата има и много други предимства. Тя предлага стоки от доказани модни дестинации и водещи фешън трендове. В нея ще можете да откриете облекла на над 30 от водещи марки на пазара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *