Фитнес тренировки за деца

Уааааааааау!!! И аз искам да стана такъв! С мускули, силен и голям!

В следващите редове ще Ви споделя една случка от днешния работен ден, която наистина „зареди батериите ми“, имайки предвид факта, че от 2 дни имам лека настинка.

Спира кола пред магазина за хранителни добавки на Reflex в ж.к. Манастирски ливади, гр. София

тренировки за деца , Най-добър магазин за хранителни добавки в София
Часът е около 17.30 часа и получавам във фейсбук следното съобщение:
„Спира кола пред магазина. Слиза младо семейство с две деца – бебенце и около 4 годишно момченце. То слиза от колата и се изстрелва към витрината. Застава слисано и удивено отпред и казва. Уаааааау!!! И аз искам да стана такъв! С мускули, силен и голям. Лелеееее… Мамо и аз искам да стана такъв. Супер, супер, супеееер! И аз искам за стана такъв … Накрая майката „откача“ и започва да му крещи – Хайде тръгвай, сто пъти го повтори това! Малкия обаче стои и те гледа слисано на витрината и не я отразява изобщо. Очетата му светят, все едно е пред елха с подаръци. Накрая въздъхва с огънче в очите и офейква“! Да си знаеш, че някъде, някой, някъде се е вдъхновил по детски искрено и дано това му остане докато порастне. Току що стана! Сърдечно благодаря за споделената случка Тити. / Мартин Гергов

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!