Кои са най-добрите Фитнес инструктори

VIP Фитнес Инструктор

vip фитнес инструктор

VIP тренировки с фитнес инструктор. Изключително популярни сред личности, притиснати от времето и оценяващи професионализма. За тях се грижат още цели екипи от професионалисти! Като фризьори, гримьори, лични готвачи, охрана и др.

Дори особено популярно е тези хора, които се грижат за тях да са навсякъде, където са те. По турнета, важни срещи в други градове, и къде ли не. Защото времето, спокойствието и качеството за тях са от изключително голямо значение за кариерата им.

Днес се предлагат дори услуги като да ти носят готовата храна от диетата вкъщи или на работното място. И така влизането във форма се улеснява. Естествено всичко това струва наистина много и подобни услуги са подходящи за хора. Които са страшно заети и всяка минутка за тях е от голямо значение за бизнеса им.

Научи повече за мен във видеото!

Кой ползва VIP ФИТНЕС Инструктор и подобни услуги?

Ако сте забелязали големи звезди като Мадона например, особено когато тръгнат по турнета те са с толкова голям екип, че почти е трудно да повярваш, но това са звездите. У нас има не малко личности, които също ползват подобни услуги и винаги работят с един и същ персонал, защото именно така те могат да бъдат спокойни и сигурни всяка минута. Може би ще кажете, че това е вид гъзария, но това би го казал само човек, който има свободно време, и би го нарекъл – супер услуга, човек, който има съвсем малко лично време. Естествено, ако имате време да си приготвите сам храната за диетата, това е чудесно.

Аз като готвач

Аз също си приготвям своята храна сам, като понякога ми се налага да готвя дори в 02.00 часа през нощта. Да в 02.00ч. си приготвям храната за следващия ден, включваща хранене на всеки 3-3,5 часа.

КАКЪВ Е ИЗВОДЪТ ДО ТУК

Всеки сам трябва да прецени в зависимост от средствата и времето с което разполага дали ще избере да заплати за личен фитнес инструктор, готвач или охрана. В крайна сметка важното е да постигнете целта, която сте си поставили, като се доверите на професионалисти, особено в сфери от които не разбирате, и не сте в час с нещата. Информация има наистина много, но трудно е да отсеете правилния път към вашата цел. Именно чрез професионалистите ще спестите много нерви, време и средства.

Поръчай VIP фитнес треньор в твоята фитнес зала!

Ако желаете лична тренировка с мен Мартин Гергов в час и място удобно за вас, но не и за мен, то именно този пакет е точно за вас.

За да поръчате пакет „VIP Фитнес инструктор“ е необходимо да попълните и изпратите „Анкетната бланка“ по долу!

Въведете вашето име и фамилия
Въведете е-мейл адрес за получаване на вашия хранителен и/или трен. план
Въведете вашия телефонен номер
Въведете вашето тегло в килограми
Въведете вашата възраст в години
Въведете вашия ръст в сантиметри
Въведете храни, които не желаете да включа в хранителния план
Посочете травми, операции и др. проблеми, които биха попречили на плана, ако имате такива
Изберете, колко пъти седмично имате възможност да спортувате поне 60 минути във фитнес зала
Изберете вариантите, които са от първостепенна важност към днешна дата
Опишете вашия хранителен план, който следвате в момента или сте следвали, ако имате такъв
* Тренировката с личен треньор е с продължителност до 90 минути и се провежда в избрани фитнес центрове в гр. София. Пакетът тренировки е с валидност 30 дни (не включва официални почивни дни) от датата на провеждане на първа тренировка и не включва цената за вашето посещение на фитнес залата.
Изберете фитнес зала в град София за провеждане на тренировките с личен треньор. Фитнес центрове "West Gym", работят и с карти "Multisport".

Препоръчването онлайн на идивидуален тренировъчен план, включва
Видео и/или снимков материал с изпълнението на упражненията...

...


Виж примерен видео материал (клик на видеото)

С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако имате спешни въпроси, ползвайте тел. 0893 889 768

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *