Диетата Си е Диета! Какво Като Вали?

Фитнес уреди - топкаДиетата или най-точно казано правилното хранене с цел намаляне на подкожните мазнини или пък повишаване на мускулната маса или взривна сила, не е нито лесно за изпълнение, нито пък за приготвяне.

Почти постоянно, трябва да сте с раница на гърба в която да носите кутии с храна.
Естествено не трябва да забравяме, че преди това, трябва да сме напазарували, а след това да си сготвим от предната вечер за предстоящия превъзходен, фитнес ден.
Освен, че ще нацапаме много чинии и няма да ни гледат с добро око, ще трябва да изпечем и филето на скара, а мирише!

Да, наистина абсорбаторът вкъщи не е професионален като в кухнята на голям ресторант.
Което ще рече, че не смогва да изсмуче миризмата така, че да не се усеща вкъщи!

ДИЕТАТА СИ Е ДИЕТА, КАКВО КАТО ВАЛИ

Нищо друго не ни остава тогава, освен да се изнесем на терасата, която е добре да бъде открита, и да си печем под небето филето, което може да бъде дори от морето, т.е. риба.
От всички филета, които съм пекъл на скара рибата е най-смърди, но е богата на така важните за тялото ни мазнини, които са полезни за производството на хормони, косата, ноктите, намаляване на холестерола, здраве за сърдечно-съдовата система и др.
Рибата мирише не само докато я печем на скара, а също така и когато се наложи да отворим кутията за поредното си хранене, и ако сме в офиса, честно казано не става!

Диета за отслабванеКолкото и да е полезна сами разбирате, че рибата е една от най-неподходящите високобелтъчни храни, които можем да използваме, когато сме на работа.
Така, че нека оставим рибата за вечеря.

А, случавало ли ви се е да се приберете късно вечерта от парти(да кажем към 01.00ч.), на следващия ден да сте на работа от 7.30ч., и да се наложи да си приготвите храната за следващия ден.

Е, сигурно на някои от вас се е случвало!
Добре де, а случвало ли ви се е да ви върви по вода. За вас не знам, но на мен „ДА“.

Без значение, какво е времето навън, без значение, че вали пороен дъжд, ние сме „На война с мазнините без повиквателна“, и нищо не може да ни спре! Нали, така? Бегооом!

ВРЕМЕ Е ЗА НЕЩО ДИЕТИЧНО И ПРАКТИЧНО

Така, че положете скарата на подходящ предмет за да не се опира до земята(мокро е, не забравяйте никога мерките за безопасност), поставете над нея голям чадър и действайте.
Какво по-хубаво от това в 1,30ч. през нощта да печеш филенце, да си хапваш току-що изпечено, диетично при това мезенце. Е, добре де може и малко червено вино. Наздраве!

Ако всичко това ви се струва непосилно, ще доложа, че има и алтернатива, която може да ви помогне в особено „тежки“ моменти. Протеин „Матрица“! Виж на: www.FitnessInstructor.biz

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *