Клякане за жени

От днес стартираме специална поредица в Puls.bg: „Фитнес съветите на М. Гергов“

Фитнес съвети за здравето и фитнеса от фитнес инструктор Мартин Гергов
Започва авторската ми поредица в Puls.bg: „Фитнес съветите на М. Гергов“

Скъпи приятели и читатели на блога ми, oт днес стартираме специална здравна поредица в Puls.bg: „Фитнес съветите на Мартин Гергов“, в която всяка седмица можете да получите ценни съвети за правилно и здравословно извайване на тялото.

Всеки вторник очаквайте моите препоръки за постигане на различни фитнес цели и начините да се избегнат често допускани грешки.

„Puls.bg“ е част от „Investor Media Group (Инвестор.БГ АД)“ и е най-посещаваният български сайт за здраве. Investor Media Group (Инвестор.БГ АД) е водеща медийна компания на българския пазар.
В портфейла и попада пълната гама от медийни продукти, която включва националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR, бизнес канала Bloomberg TV Bulgaria, над 15 онлайн медии и сайтове в различни сегменти, радио Bulgaria ON AIR, както и списанията Bulgaria ON AIR The Inflight Magazine и GO ON AIR The Traveller’s Magazine.

И започваме с „Най-често допусканите грешки при изпълнението на упражнението за „латино дупе”“!

Запитвали ли сте се някога, колко пъти на ден клякате?
Може би няма да получа много отговори. И все пак, ако ги получа, повечето от тях може би няма да имат нищо общо с правилното изпълнение на клякането. Клякаме всеки ден – в офиса, у дома, във фитнес залата.

Упражнение клякане

Но това клякане не е като онова клякане, което ще ви дари с един куп все хубави неща, стига да го изпълнявате, така, както трябва – правилно!

Прочети цялата статия на следния линк: http://www.puls.bg/health/fitness/news_26339.html

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!