Loreal Paris Men Expert Barber Club Масло за дълга брада

От древни времена, маслото за брада е играло важна роля в грижата за мъжката визия и при Арабските шейхове

Защо е важно да ползваме масло за брада е един от първите въпроси с който се сблъсква всеки мъж, решил да си пусне дълга брада. А брада е като косата и тя изисква своята правилна поддръжка. Така че в днешната ми тема ще споделя мнението си за един от най-често използваните козметични продукти за дълга брада.

До сега съм ползвал масло за брада на „Proraso“ и някои други марки, но докато си правех поредната шопинг разходка в онлайн магазина за мъжка и дамска козметика Parfimo.bg! И хоп маслото за брада на Loreal Paris Men Expert Barber Club ме грабна. И реших да го пробвам, както и да споделя мнениия на база личен опит в текст, снимки и видео по време на почивката си в Обединените Арабски Емирства.

Защо е важна да ползваме масло за брада?

С ползването на масло за брада, не само ще подчертаете красотата и лъскавината на вашата дълга брада! Но и ще осигурите необходимите хранителни вещества за здравето на кожата под нея. Маслото за брада е ключов елемент в рутината на всеки грижещ за брадата и кожата под нея джентълмен.

Мнения за масло за брада
Ще го намерите в онлайн магазин Parfimo.bg

Това специално масло за дълги бради омекотява, хидратира и придава усещане за свежест на брадата. Неговите ползи се усещат не само от вас, но и от всички около вас, които могат да видят и усетят разликата след неговата употреба. Така, че започнете своя ден с нежна грижа към вашата дълга брада чрез използването на масло специално предназначено за нея. Ще почувствате как тя става по-мека, по-ухаеща на свежо и по-лесна за оформяне. Вложете здраве и стилното излъчване на вашата брада с магията на масло за брадa!

Постигнете идеална грижа за вашата брада с Loreal Paris Men Expert Barber Club

С продуктите на Loreal Paris Men Expert Barber Club вашата брада ще изглежда перфектно поддържана и ухаеща! Барбер клубът на Л’Ореал Париж предлага едни от най-добрите продукти за грижа за мъжката брада.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО РЕВЮ НА ТОВА МАСЛО ЗА БРАДА

Не пропускайте да опитате, както шампоана за брада, така и това масло от серията Men Expert Barber Club, разработено специално от L’Oreal Париж. С неговата формула – вашата брада ще изглежда още по-величествена!

Характеристики на маслото за брада Loreal Paris Men Expert Barber Club:

  • Отлично се абсорбира и не създава върху лицето нежелан мазен филм;
  • Хидратира и успокоява сърбежа на кожата под брадата;
  • Поддържа кожата нежна;
  • Подхранва мъжката брада, като я прави и по-мека, и по-лъскава;
  • Спомага за постигането на по-поддържана и по-гъста брада.

Начин на употреба:

Добавете в дланта на ръката си 2-3 или повече (в зависимост от дължината на брадата и сухотата на кожата под нея) капки масло. Разтрийте с дланите си и масажирайте равномерно брадата и кожата под нея. Оформете брадата си в желания вид с помощта на специален гребен за брада.

От древни времена до днешно време, маслото за брада е играло важна роля в грижата за мъжката визия и при Арабските шейхове

Маслото за брада не е просто козметичен продукт, а е почти като магическо съединение, което придава на брадата лъскав вид и друго усещане. Арабските шейхове отдавна са запознати с ползите от маслото за брада.

Масло за брада

Те го използват не само за да придадат по-черен цвят на своята брада, но и за да я направят по-мека и подредена. Сега, благодарение на развитието на козметичната индустрия, всеки може да се възползва от ползите на това уникално масло. Маслото за брада наистина е невероятен продукт с магически свойства за грижа за мъжката визия. Не само придава лъскав вид на брадата, но я прави и по-мека и по-велика.

Виж също:

Открийте тайната на красивата брада с маслото за дълги бради „Loreal Paris Men Expert Barber Club“. Постигнете перфектна грижа за вашата брада! Ще намерите този продукт в Parfimo.bg