билков чай за отслабване и потентност

Моят супер мощен билков чай за отслабване (намаляване на мазнините) и повишаване на либидото!

Билков чай за отслабване (намаляване на мазнините), както и билков чай за повишаване на либидото (потентността) са едни от най-търсените чайове. Днес обаче пазарът е залят от хиляди чайове. Те се рекламират къде ли не, като рекламите им са осеяни с огромни обещания.
Аз обаче съм реалист и предпочитам да го тествам първо на себе си и след това да коментирам.

Именно така се случи и с рецептата ми за билков чай за намаляване на подкожните мазнини, както и за повишаване на либидото. Разбира се, тя си има история. Първо се запознах с билката епимедиум (разгонен козел) във фитнес залата, благодарение на мой приятел.

Билков чай за отслабване с джинджифил, люта чушка и епимедиум
Рецептата ми за приготвянето на чая ще намерите във видеото в края на публикацията

Същата се съдържаше в една друга добавка, чиято цена никак не ми хареса, защото беше висока за моите стандарти. Но не оставих нещата така! 🙂 Малко по късно се сблъсках и с чай с люта чушка и джинджифил. Уау! Изкефи ме този чай, но нещо му липсваше! А лютия пипер го има в почти всеки силен фет бърнър. Също така лютата чушка присъстваше в почти всяко хранене по време на интензивния ми седем дневен курс за отслабване „Muscle Beach“.

Билков чай за отслабване и повишаване на либидото при мъже и жени! Ползи от билките в него!

Люта чушка

Лютите чушки са познати почти на всеки човек. Те са неизменна част и от трапезата на село. Ползите от консумацията на люти чушки са наистина много. Лютия им вкус се дължи на съединението капсаицин. Съдържанието му в обикновената пиперливата чушка е 20 пъти по-голямо от това в сладката чушка.

Люта чушка в този билков чай за отслабване

Ето една част от положителни качества на лютата чушка в моя чай за отслабване:

  • Забързва метаболизма;
  • Мощен натурален фет бърнър;
  • Противовъзпалително действие;
  • Положително влияние върху циркулацията на кръвта;
  • Повишават апетита;
  • Подобряват физическата активност;
  • Действат като „афродизиак“.

Джинджифил

Джинджифил е една от най-полезните и ароматни подправки, като негова родина са Индия и Китай. Неговото действие се изразява в повишаване на имунната система. Завидна е славата му на афродизиак.

Чай с джинджифил

Епимедиум (наричат го още „Разгонен козел“)

Според разни източници в интернет епимедиум е световен хит сред природните афродизиаци. Аз го определям като афродизиак номер едно от всички, които съм ползвал. Уникална билка и за повишаване на енергията и тестостерона. Това е сериозна билка с хилядолетна история и доказани качества на секс стимулатор.

Епимедиум увеличава притока на кръв в гениталната област (това води и до по-добра ерекция), повишава концентрацията на азотен оксид в тялото. Той от своя страна разширява кръвоносните съдове в цялото тяло. Благодарение на него достига повече кръв до половите органи, и така се подобрява функцията им.

Епимедиум стимулира по естествен път синтеза на тестостерон. Ниските нива на тестостерон при мъжете водят до намалено либидо, бърза умора и натрупване на повече мазнини. Епимедиум е подходящ и за всеки, който иска да увеличи мускулната си маса и сила.

Рецептата ми за билков чай за отслабване (намаляване на мазнините) и повишаване на либидото!

Този чай може да се използва, както за намаляване на подкожните мазнини. Така и за повишаване на либидото и при жени, добавяйки малко от „Epimedyumlu Macun“ (паста с епимедиум, мед и други билки). Вижте рецептата ми във видеото по долу!

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ИМАШ ВЪПРОС? ЗА ИНФОРМАЦИЯ - ТЕЛ. 0893 889 768

Билката епимедиум или разгонен козел има положителен ефект върху сексуалния живот на хората, тъй като освен гореописаното, премахва умората и тонизира.

Това беше темата и рецептата ми за най-добрия билков чай за отслабване според мен на база опита ми. Както и за повишаване на либидото. Ще се радвам да споделите публикацията ми във фейсбук и други социални мрежи за да се възползват повече хора!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *