Курортно селище Дюни

Най-често задаваните въпроси за отслабване преди началото на лятото

И ето, че вече е април, а след него идва май и юни и отиваме на Дюни. „Дюни“ е българско курортно селище, което е разположено сред борова гора на първокласния път от Созопол към Приморско и Царево.

И ето ни на път за морето, но да погледнем към корема и дупето?

Онзи ден реших да отскоча до фитнес залата не с автомобила, а с велосипеда, защото времето беше слънчево. На път към фитнеса минах покрай едно от първите отворени летни кафета. То се пръскаше по шевовете от клиенти!

Фитнес и кафе
Кафетата пълни! Фитнесите… празни!!!

Уау! Казах си аз! Колко много млади хора хвърлят минимум по 5 лева за „кафе“ всеки ден, пилеейки времето си в празни приказки, вместо да отидат във фитнес залата и да стегнат отпуснатите задници, корем и гърди. И ето след 10 минутки вече бях във фитнес залата, която нямаше нищо общо с „лятното кафе“. Нямаше ги и онези мъже с цици, както и жени с увиснали задници.

The Telegraph

Според британското издание на вестник „Телеграф“ британците ще бъдат най-дебелите хора в Европа до 2025 г. Причината за това е системното неправилното хранене, лоши диети и липса на физически упражнения.

Наднормено тегло превенции
Снимка: Вестник „Телеграф“

Според лекарите затлъстяването може да доведе със себе си диабет, инсулт, сърдечно-съдови заболявания и десет вида рак.

И месец, два преди да тръгнем за морето е време за въпроси с повишена трудност

И остават месец, два преди да тръгнем за морето, и да си признаем, че с наближаването на сезона всеки се замисля за корема и дупето.

Процент мазнини
Процент подкожни мазнини

Можем ли обаче, коренно да променим формата си за плажа в рамките дори на 1 месец ще научите в следващите редове, които съм посветил на едни от най-често задаваните въпроси за влизане във форма преди летния сезон!

Мога ли да отслабна с 10 килограма за 1 месец?

Отговорът е, че може да отслабнете с 10 килограма за 1 месец. Може да отслабнете и с 6 килограма и за 10 дни (виж видеото по долу) .

Колко често, трябва да спортувам за да отслабна бързо?

Колкото повече, толкова по добре. Колкото по голям разход на калории имате, толкова по бързо ще горите мазнини!

Отслабването и тичането
Ако се изгорят с 3 500 калории повече от приетите за деня, това означава, че 453.6 грама мазнина се превръщат в енергия

Л-карнитин, Фет бърнър или Аминокиселини за отслабване?

Имаме само месец или два така, че награбвайте цялата „тежка артилерия“ с която разполагате – л-карнитин, фет бърнър, аминокиселини, витамини, минерали, омега 3, бустери и др. Хранителните добавки ще ускорят изгарянето на мазнините, както и ще увеличат силата и издръжливостта.

Глад или хранене на 3 часа за експресно отслабване?

Хранене на 3 часа естествено. То забързва метаболизма и може постоянно да се храните така. А гладувайки! До кога? Също така гладуването е нездравословен метод за отслабване!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *