Не суроватъчен протеин за деца Spirutein Junior

Търсиш [не] суроватъчен протеин за деца с шоко вкус? „Spirutein Junior“ е специално разработен за тях!

Spiru-Tein Junior е натурален [не] суроватъчен протеин на прах за деца. Съдържа необходимото количество протеини и въглехидрати, които са необходими за растежа на децата. Препоръчва се да приемането на „Spiru-Tein Junior“ като заместител на хранене или като добавка към хранителния план на детето, ако не получава достатъчно хранителни вещества.

Този естествен, вкусен и питателен протеин на прах за деца (протеинов шейк) е създаден от ориз, грах и спирулина, и съдържа всички незаменими аминокиселини. Изключително подходящ е да се приема при липса на апетит на детето или да се добави 1-2 пъти дневно към хранене бедно на белтъчини.

Суроватъчен протеин за деца или растителен протеин?

Дали да изберете суроватъчен протеин за деца или натурален протеин на прах за деца е въпрос, чийто отговор според мен по скоро клони към „Spiru-Tein Junior“. Това е балансиран микс от растителни протеини, въглехидрати, витамини и минерали. Шейкът с протеин на прах за деца „Spiru-Tein Junior“ е изключително подходящ като добавка към сутрешната и/или следобедна закуска на децата.

Не Суроватъчен протеин за деца на прах

Spiru-Tein Junior e протеин на прах за деца препоръчван от педиатрите

Поради своя изключително богат състав, специално създаден за нуждите на малчуганите, педиатрите препоръчват именно „Spiru-Tein Junior“ на „Natures Plus„. Този протеинов шейк за деца обаче, е най-подходящ за децата и юношите, при които е налице поне един от следните три критерия:

  • спортуват редовно;
  • имат слаб апетит или не се хранят достатъчно с богати на протеини храни;
  • са слаби и/или се наблюдава изоставане в растежа.
Натурален протеин за деца

Продуктът НЕ съдържа изкуствени оцветители или аромати. Хранителните вещества в него се извличат от висококачествени съставки, които са органични, без ГМО, глутен, аспартам, лактоза, алергени.

Защо е важно за децата да се приемат протеини (белтъчини)?

Не е тайна, че повечето хора по света не са наясно с правилното хранене, както за тях самите, така и при децата. Причината идва най-вече поради липсата на хранителна култура при повечето родители и разбира се липсата на достатъчно пропаганда по темата. Представете си само, ако толкова много се говореше по медиите за правилното хранене и спорта, отколкото за Ковид пропагандата например?!

Системното хранене на децата с продукти бедни на белтъчини и богати на прости захари и въглехидрати е груба грешка. И след време най-вероятно ще доведе до своите последствия, като затлъстяване, проблеми с хормоните, слаба мускулатура и самочувствие и още, и още. Именно поради тези и куп още негативни причини е важно още от ранна възраст, децата да бъдат учени на правилно хранене и разбира се да спортуват.

И това не е никак сложно! Важно е да се хранят минимум 4 пъти на ден (през 3-3,5 часа) с храни в които присъстват първо белтъчините, след това сложните въглехидрати и накрая мазнините (полезните). Същия е принципът и при възрастните. Относно спорът за деца ще препоръчам фитнеса, защото благодарение на него мускулите се натоварват така, както в нито един друг спорт. А именно правилно и точно. Разбира се, ако нямате опит с тренировките във фитнес залата, тогава задължително потърсете личен фитнес треньор, който работи с деца.