pgx daily ultra matrix мнения от доктор

На най-често задаваните въпроси за PGX Daily Ultra Matrix отговаря доктор Майкъл Мъри

Най-вероятно сте тук, защото търсите информация за срещаната по телевизията и в различни медии – Канадска хранителна добавка за отслабване PGX Daily Ultra Matrix! Ако сте чели предишните ми материали от поредицата „PGX – сигурен начин да стопиш излишните килограми„! Предполагам сте разбрали за моята гледна точка по темата на база опита ми не само като дългогодишен фитнес треньор и шампион, но и като неин ползвател от над 1 месец.

pgx мнения и отзиви

Днес обаче ще ви запозная с отговорите на редица интересни въпроси по темата отслабване и PGX Daily. Този път на тях отговаря доктор Майкъл Мъри. Във видеото и текста по долу ще разберете, каква е главната причина за трупането на мазнини, както и неговите мнения за PGX Daily. Да започваме!

PGX Daily за контрол на апетита със здравословни нива на кръвната захар и още повече с д-р Майкъл Т. Мъри!

Д-р Мъри вярва, че храненето, начинът на живот, отношението и естествените лекарства са ключът към оптималното здраве и изцеление. Д-р Мъри е посветил живота си на обучението на лекари, пациенти и обществеността за силата на природата. Като признат лидер в своята област, той е наричан „Гласът на естествената медицина“.

PGX Daily Ultra Matrix мнения на доктор Майкъл Мъри

През последните 35 години д-р Мъри е събрал 65 000 научни изследвания и е автор на над четиридесет книги, включително Учебник по естествено здраве за практикуващи здравни специалисти и Енциклопедия на естествената медицина за обществеността. Повече информация за доктор Майкъл Мъри (Dr. Michael Murray) ще научите в сайта му: https://doctormurray.com

Какво е PGX Daily Ultra Matrix и защо напълняваме? Отговаря световно известния специалист – доктор Майкъл Мъри!

В днешния ми видео материал представям едни от най-често задаваните въпроси и отговори по темата PGX Daily. Както и отговори на въпроси свързани с напълняването и що е то гликемичен индекс? Научете, какво споделя специалистът доктор Майкъл Мърли.

ВИДЕО МАТЕРИАЛ

Преди да преминем към PGX Daily Ultra Matrix! Защо толкова много хора са с наднормено тегло?

Генетично ни е заложено да складираме лесно мазнини в тялото си и не толкова лесно да ги свалим. В крайна сметка обаче, истината е, че много хора развиват инсулинова резистентност. И докато се развива тази резистентност към инсулина, се губи способността за контрол на кръвната захар. А от там е трудно да се контролира апетита, както и големите порции. И така метаболизмът се променя. Забавя се и започва да складира повече мазнини.

pgx daily фибри в битка с наднорменото тегло

Така че истинският ключ към подпомагането на хората да постигнат и поддържат идеалното си телесно тегло! Е, да се съсредоточат върху това, което могат да направят за да подобрят действието на инсулина. И, ако постигнат тази цел, тогава могат да обърнат тази физиология назад към физиология на изгаряне на мазнини, вместо живот в натрупване на мазнини.

Мнението ви за PGX Daily Ultra Matrix, като натурална добавка за отслабване е?

PGX Daily Ultra Matrix е свещеният граал за безопасно и ефективно регулиране на теглото. PGX е безопасен, много ефективен натурален продукт, който има много силно научно доказано действие. За него има над 20 научни изследвания, разглеждащи ефектите на PGX Daily върху загубата на мазнини. Има проучвания, които разглеждат способността на PGX Daily Ultra Matrix да влияе върху контрола на кръвната захар.

Отзиви за PGX® Daily Ultra Matrix

Така че, за PGX има клинично доказано и научно признато доказателство за ефективната загуба на тегло. Мисля, че е свещеният граал за подпомагане на хората да постигнат и поддържат идеално тегло.

Какво има в PGX Daily Ultra Matrix на Natural Factors?

PGX Daily Ultra Matrix е революционна матрица с диетични водно-разтворими фибри иззети от корен на конджак (картофена палма). Нещото, което прави специален този продукт е, че той е в състояние да свърже повече вода за да образува вискозна маса по-добре от всеки друг естествен източник на фибри. PGX Daily са супер фибри с редица ползи в борбата с наднорменото тегло.

Какво е PGX Daily Ultra Matrix отговаря специалистът доктор Майкъл Мъри от Natural Factors

PGX® Daily Ultra Matrix допринася за:

 • Контрола върху секрецията на инсулин и стабилизиране нивата на кръвната захар;
 • Подобряване на инсулиновата чувствителност;
 • Понижаване гликемичния индекс на храната;
 • Контрола върху апетита, включително желанието за сладко, дълготрайното усещане за ситост и здравословната загуба на тегло;
 • Изгарянето на излишните телесни мазнини;
 • Баланса върху нивата на холестерола и намаляване на триглицеридите;
 • Възпрепятстване абсорбцията на въглехидрати и холестерол;
 • Редовната дефекация при хроничен запек, прекомерно отделяне на газове, подут корем и тежест;
 • Очистването на стомашно-чревния тракт от токсините, образуващи се в процеса на храносмилане и отделящи се в червата. Така отпадните продукти не могат да попаднат в кръвообращението и организма е 100% защитен.

P.S. Повече информация за PGX Daily Ultra Matrix ще намерите на сайта Revita.bg и Pgx-daily.com

Как работи PGX Daily?

PGX Daily работи върху няколко различни области, за да помогне за поддържане на здравословно тегло. Когато приемете PGX, тя се свързва с водата в стомаха и образува маса подобна на желе, и това не създава дискомфорт. Тази маса е съставена предимно от вода и подава сигнал на мозъка, че сте сити, и това е един от начините по които PGX Daily Ultra Matrix помага на хората да намалят приема на калории.

Виж още публикации по темата PGX Daily:

PGX има и някои допълнителни предимства! Например доказано е, че повишава нивата на съединенията, за да каже на мозъка ви, че сте доволни. Като същевременно намалява нивата на съединенията, които казват на мозъка да яде. Така че, насърчава усещането за ситост. И накрая PGX Daily подобрява действието на инсулина.

daily pgx matrix ultra

Когато подобрите действието на инсулина, получавате:

 1. По-добър контрол на апетита;
 2. По-добър контрол на кръвната захар;
 3. И по-добър метаболизъм за изгаряне на мазнини.

Кой трябва да приема PGX Daily Ultra Matrix?

PGX DAILY е наистина предназначен за всеки, който има проблеми с кръвната захар. Всеки, който има проблем с инсулиновата резистентност. Всеки, който е с наднормено тегло и се стреми да отслабне, независимо дали е 50, 100 или повече килограма. PGX е за всеки, който има по-голямо съотношение талия към ханш.

Natural Factors PGX Daily to Control Appetite with Healthy Blood Sugar Levels: Dr. Michael T. Murray

Това е хранителна добавка, която е безопасна за всеки, който търси предимствата, които PGX осигурява:

 • Главно подобрен контрол на апетита;
 • Подобряване контрола на кръвната захар;
 • И здравословно поддържане на теглото.

Колко пъти дневно, трябва да се приема PGX Daily Ultra Matrix?

PGX Daily се приема при всяко основно хранене. Препоръчителната дозировка е 2,5 до 5 грама PGX точно преди хранене. Тази доза е тази за която е доказано, че намалява гликемичния индекс на всяка храна или ястие от 35 до 70 процента. Именно при тази доза виждаме значително намаляване размера на порциите и по-добър контрол на апетита.

диета за бързо отслабване без йо-йо ефект

Има разнообразни форми на PGX, които хората могат да използват. Но правилото е да се приема 2,5 до 5 грама PGX Daily Ultra Matrix преди основно хранене.

Какво е гликемичен индекс и как PGX го намалява?

Гликемичният индекс е мярка, която ни показва въздействието на храната върху нивата на кръвната захар. Доказано е, че PGX Daily Ultra Matrix намалява покачването на кръвната захар след всяко хранене или храна с 35 до 70%. Така че, PGX намалява гликемичния индекс на всяка храна или всяко хранене с това количество (2,5 до 5 грама доза от PGX Daily Ultra Matrix).

Какви резултати сте виждали, когато хората приемат PGX Daily?

PGX може да промени живота на много хора. Виждал съм хора да губят огромни количества тегло. Говоря за 200 или повече паунда. Просто като приемат PGX Daily като част от диетата и начина си на живот, и следват някои основни диетични препоръки и начин на живот. Като се хранят с храни с по-нисък гликемичен индекс, повече упражнения и след това използване на PGX с всяко хранене.

P.S. Възможно е преводът от английски език да не е напълно точен. По Здрави, Мартин Гергов!