pgx daily мнения

PGX Daily мнения на база опита ми след почти 1-месечен прием през който свалих от 89 кг на 82.4 кг

PGX Daily мнения има най-различни из интернет мрежата. Възможно е някои да са истински, а други хейтърски. Днес обаче аз Мартин Гергов ще споделя своите мнения, относно опита ми с хранителната добавка PGX Daily Ultra Matrix. Предполагам, че повечето читатели, които ще попаднат в тази публикация са виждали добавката в реклама по телевизията или в някоя електронна медия.

Сигурно отслабване с pgx daily

В рекламата обикновено описанието винаги е ласкаво и лъскаво. Но в моя блог описвам нещата такива, каквито съм ги усетил на база опита си. Така, че времето на първата ми публикация с мнението ми за PGX Daily след едномесечен прием настъпи.

PGX Daily мнения на база опита ми

Благодарение на кампанията ми за интензивно отслабване „PGX – сигурен начин да стопиш излишните килограми“ за първи път пробвах PGX Daily Ultra Matrix на гел гапсули. Хранителната добавка за която говоря и споделям мнения е с Канадски произход. Тя е източник на водно-разтворими фибри, иззети от корен на картофена палма (позната още като конджак).

pgx daily ultra matrix мнения на база опита ми

Пил съм какви ли не хранителни добавки за отслабване, но никога не бях пробвал хранителна добавка с водно-разтоврими фибри. Но, както споделих в първото си видео от кампанията „PGX – сигурен начин да стопиш излишните килограми“, поради натрупаните 89 килограма при ръст 177 сантиметра.

Съдбата ме сблъска с PGX Daily Ultra Matrix. И реших да опитам нейните природни сили за които беше споделено в описанието. И по точно…

ВИДЕО МАТЕРИАЛ / PGX DAILY ОПИТ

PGX Daily Ultra Matrix 750 mg е естествен продукт за поддържане нормалните нива на апетита и баланса на кръвната захар.

За 100% здравословен контрол върху апетита, теглото и нивата на кръвната захар! PGX Daily е отличен източник на водоразтворими фибри.

pgx daily ultra matrix мнения

PGX Daily Ultra Matrix допринася за:

  • подобряване на инсулиновата чувствителност;
  • изгарянето на излишните телесни мазнини;
  • контрола върху секрецията на инсулин и стабилизиране нивата на кръвната захар;
  • понижаване гликемичния индекс на храната;
  • контрола върху апетита, включително желанието за сладко, дълготрайното усещане за ситост и здравословната загуба на тегло;
  • баланса върху нивата на холестерола и намаляване на триглицеридите;
  • редовната дефекация при хроничен запек, подут корем, прекомерно отделяне на газове и тежест;
  • възпрепятстване абсорбцията на въглехидрати и холестерол;
  • очистването на стомашно-чревния тракт от токсините, образуващи се в процеса на храносмилане и отделящи се в червата. Така отпадните продукти не могат да попаднат в кръвообращението и организма е 100% защитен.

В началото на приема на PGX Daily усещах леко подуване на корема (първите 1-2-3 дни), но след това се получава облекчаване и нормализиране. Също така е необходимо таблетките да се приемат с повече вода (300-500 мл). Доволен съм от добавката PGX Daily Ultra Matrix и още повече по темата съм споделил мнения във видеото по горе.

Мартин Гергов

Често задавани въпроси за приема на PGX Daily и мнения по темата

В следващите редове ще споделя едни от най-често срещаните въпроси и мнения на база моя опит и специалисти от сайта на Revita.bg.

Трябва ли да се спазва диета за отслабване, когато се приема PGX Daily?


Ако наднорменото тегло е доста голямо е хубаво да се направи консултация с диетолог, относно спазването на специална диета. Но спазването на хранителен план богат най-вече на белтъчини е задължително. Благодарение на него се забързва метаболизма и се предпазват мускулите от разграждане. Ако нямате апетит в началото или когато е необходимо да направите поредното си хранене!? Тогава може да изпиете чаша протеинов шейк или протеинов айрян, като добавите и PGX Daily. Вижте статията „Как да отслабна с айрян„.

Ето и един примерен и лесен хранителен режим богат на белтъчини, а има и доста други разновидности!

Колко килограма мога да сваля за 1 месец с диета за отслабване

Приемам добавката вече три седмици по една таблетка три пъти на ден и още ми се подува стомаха и качих два килограма! Защо се случва така?


Хранителната добавка PGX Daily се приема на пирамидален принцип, който се увеличава всяка седмица. Схемата е дадена на гърба на опаковката. И все пак най-вероятно приемът на вода е доста нисък.

По темата ще цитирам и PGX DAILY мнения на Магистър-Фармацевт Борис Гинчев от Revita.bg, който гласи така…

„Приемате ли достатъчни количества вода с PGX Daily Ultra Matrix? PGX Daily е силно хигроскопичен и ако бъде приет с по-малко от оптималното количество вода – 300-500 мл с всеки прием на PGX, гелообразува и остава „на топка“ в стомаха. Ако нямате отоци по крайниците или ново видимо натрупване на мазнини някъде по тялото, най-вероятно сте наддали заради задържаната в стомаха и червата вода.

Увеличете приема на вода за няколко дни при същата доза и после увеличете дозата на PGX до 3 х 2 капсули, с минимум 1,5 л вода дневно (при горещо време и повече). Същевременно се уверете, че причината не е някоя от следните:

Първоначалният ефект на увеличаване стомашното съдържимо под действието на PGX Daily е нормално, но след първите два-три дни би трябвало да се предизвика ускорено изпразване на чревното съдържимо и облекчаване на подуването в областта на стомаха. Възможно е да има допълнителни причини да се получава покачване на теглото. Нормална ли е чревната проходимост? Имате ли заболявания на червата – колит, гастроентерит, раздразнено дебело черво, дивертикулит или друго? Приемате ли лекарства, които биха могли да предизвикват задържане на течности (кортикостероиди, АКЕ инхибитори, калциеви антагонисти, ибупрофен или други нестероидни противовъзпалителни) или забавяне на перисталтиката и запек (пектин, антихистамини, лекарства за кръвно налягане, антидепресанти…)?

Важно значение за успеха на PGX e и диетата – тя трябва да бъде разнообразна и да включва голямо количество пресни плодове и зеленчуци, които да активират храносмилателните жлези и да регулират консистенцията на чревното съдържимо.“

Трябва ли да се спортува, когато се приема PGX Daily?


Разбира се! Благодарение на силовите тренировки ще изградите красиви мускули, като по този начин ще горите още повече мазнини. А комбинацията на силовата тренировка с по-голям разход на калории посредством ходене, бързо ходене, тичане, каране на колело и др. изразходващи калории дейности ще допринесат за още по-бързото изгаряне на мазнините и забързване на метаболизма. Запомнете, че колкото по-голям разход на калории има, но посредством глад! Толкова по-бързо ще се отървете от излишните мазнини!

Диета за отслабване PGX