Доктор Робърт Малоун

Д-р Робърт Малоун: Преди да инжектирате детето си с ваксина против Covid-19! [Предупреждение]

Робърт Уолъс Малоун (Robert Malone) е американски лекар и биохимик. Неговата ранна работа се фокусира върху технологията на иРНК, фармацевтичните продукти и изследванията на лекарства. По време на т.нар. „Пандемията от COVID-19“, редица Световноизвестни медии споделят, че д-р Малоун популяризира дезинформация относно безопасността и ефикасността на ваксините срещу COVID-19. / Източник: Уикипедия. Неговото мнение по темата споделям по-долу в текст и видео!

Но дали това, което тези медии пропагандират е самата истина?! Дали в това число влизат и редица други хора, които не са в редиците на големите медии. Дали към тях и в името на какво друго, освен за здравето на хората, влизат и имена като доцент д-р Мaнгъров – инфекционист и педиатър от Инфекциозна болница, така и доц. Петър Атанасов от „Пирогов“. Както и адвокат Пенев и Кристин Андерсън от Европейския парламент. Както и аз Мартин Гергов и много други известни и неизвестни лица! С маски, без маски, с парцалки, с каски, с една доза, втора и трета, бустерна доза! Затваряне, отваряне. А сега се готвят и за 4-та ваксина!

Ограбиха, разболяха и поробиха народа, задължавайки го да носи парцалки, да си бие експериментални лекарства и да плаща за безумни тестове против грип. Това не е нормално уважаеми читатели. Съвземете се. Не позволявайте, отново да наложат това! Защото това е мирна война! Това е робство!!!

Мартин Гергов

Изказване на Д-р Робърт Малоун за ваксините против Covid-19

Казвам се Робърт Малоун. Аз съм лекар и учен. Но по-важното е, че съм баща и дядо. Обикновено не чета от подготвена реч. Но това е толкова важно, че исках да се уверя, че разбирам правилно всяка една дума и научен факт. Заставам зад това твърдение с кариера, посветена на изследването и разработването на ваксини.

Ваксиниран съм срещу COVID и като цяло съм за ваксинацията. Посветих цялата си кариера на разработването на безопасни и ефективни начини за предотвратяване и лечение на инфекциозни заболявания. Преди да инжектирате детето си – решение, което е необратимо – исках да ви уведомя за научните факти за тази генетична ваксина, която се основава на технологията за иРНК ваксина, която създадох.

Има три основни проблема, които родителите трябва да разберат, преди да вземат това неотменимо решение!

Първият е, че вирусен ген ще бъде инжектиран в клетките на вашите деца. Този ген принуждава тялото на вашето дете да произвежда токсични пикови протеини. Тези протеини често причиняват трайно увреждане на критичните органи на децата. Тези органи включват: Техният мозък и нервна система. Тяхното сърце и кръвоносни съдове, включително кръвни съсиреци. Репродуктивната им система.

Ковид мнения по темата на доц. Петър Атанасов от УМБАЛСМ „Пирогов“

И най-важното, тази ваксина може да предизвика фундаментални промени в имунната им система. Най-тревожният момент в това е, че веднъж настъпили тези щети, те са непоправими и не могат да бъдат възстановени. Не можете да поправите лезиите в мозъците им. Не можете да поправите белези от сърдечна тъкан. Не можете да поправите генетично нулирана имунна система.

И тази ваксина може да причини репродуктивно увреждане, което може да засегне бъдещите поколения на вашето семейство.

Второто нещо, което трябва да знаете, е фактът, че тази нова технология не е адекватно тествана!

Нужни са ни поне 5 години тестове и изследвания, преди наистина да разберем рисковете, свързани с тази нова технология. Вредите и рисковете от новите лекарства често се разкриват много години по-късно. Моля ви да се запитате като родител, дали искате собственото ви дете да бъде част от най-радикалния експеримент в човешката история.

Ковид протест

Една последна точка: причината, която ви дават да ваксинирате детето си, е лъжа. Вашите деца не представляват опасност за своите родители или баби и дядовци. Всъщност е точно обратното. Техният имунитет, след като се заразят с COVID, е от решаващо значение за спасяването на вашето семейство, ако не и на света, от тази болест.

И накрая, в обобщение: няма полза за вашите деца или вашето семейство да ваксинирате децата си срещу малките рискове от вируса, като се имат предвид известните рискове за здравето на ваксината, с които като родител вие и вашите деца може да трябва да живеете до края на живота си. Анализът риск/полза дори не е близък с тази ваксина за деца. Като родител и баба и дядо, моята настоятелна препоръка към вас е да се съпротивлявате и да се борите, за да защитите децата си.