posidonio

Клуб „Posidonio“ в град Орестиада стартира сезон есен-зима 2018 с нова програма

„Posidonio live stage“ или „Посейдонио“ казано на български е един от най-известните и посещавани нощни клубове с музика на живо в гр. Орестиада Северна Гърция, и има защо. Новият сезон на „Posidonio“ стартира с нова програма и обещания за приятни изненади.
През месец май 2018-та специален гост певец беше гръцката фолк звезда Йоргос Ясемис.
А днешният специален гост на събитието беше известният Солунски певец – Zafiris Pasialis.

И още за новия сезон на клуб „Posidonio“ във видео и снимки

Началото на новия сезон беше дадено на 29-ти септември 2018г. в 23.30 часа с едни от най-известните певци в област Еврос. Въпреки голямата си площ, клубът преливаше от гости дошли от България (гр. София, Варна, Свиленград, Стара Загора и др.) , Турция и естествено Гърция. Настроението кипеше под ритъма на гръцките песни в които главно се пееше за любовта, но онази истинската.

Част от обстановката в Posidonio live Orestiada

Не пропуснах да взема и интервюта за блога ми от певците, въпреки натоварената им програма. В интервютата ми, споделиха част от мислите си за истинската любов, за песните си и за живота. Интервю за новия сезон даде и собственикът на клуб „Posidonio“.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

„Poseidonio Live Stage“ – телефон за резервации и информация: +30 6955 8080 75 (на Гръцки език) / +359 884 166 284 (на Български език).

Снимки от откриването на сезон есен-зима на „Posidonio“

Вижте ечаст от снимките по време на откриването на сезон есен-зима 2018-та в клуб „Посидонио“, гр. Орестиада(на около 50 км от гр. Свиленград).

[fat_gallery data_source =“list_id“ gallery_ids=“9040″]

Ако желаете да научите още повече за най-големия нощен клуб „Posidonio“ с музика на живо в гр. Орестиада! Ползвайте телефон за резервации и информация: +30 6955 8080 75 / +359 884 166 284. Официална фейсбук страница: https://www.facebook.com/posidoniolivestage.

И още едно предложение от мен Mr. 3Hours! Преди да отидете да се забавлявате в събота вечер в „Posedonio“, препоръчвам ви да отскочите да похапнете вкусни и на нормална цена ястия в най-добрата за мен рибна таверна в северна Гърция – таверна „Мурмурия“. Обслужването в тази таверна е супер яко, и все измислят по някой комплимент!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *