Power хранене с телешко месо от „Булаир“ за контролното ми по Powerlifting

телешко месо Булаир

Телешко месо или конско месо е въпрос, чийто отговор в powerlifting средите е просто един! А той е – и от двете, и по много! Така се гради взривна сила и мускулна маса. Няма ли хранене с качествена храна, няма и резултати. А под качество не ми говорете за семена от чиа, „миа“ и прочее „храни за кокошки“. Сори за израза, но нека си говорим истини, идващи от дълбините на професионалния силов трибой. Дори само мисълта да попитам някой професионален силов трибоец, дали яде семена от чиа ме кара да се разсмея на глас.

Разберете, че за големи резултати са необходими базови храни, базови упражнения, опитни треньори, желязна дисциплина и от всичко на макс. Но, как да се храним, когато сме на път и/или времето ни притиска е въпрос, който изскача понякога.

Храни се с варено телешко месо в консерва от „Булаир“ е отговорът ми!

Та в днешната ми тема ще представя едно мое хранене богато на качествени белтъчини по време на шофиране. Когато пътуваме, обикновено нося със себе си кутии с храна, но рискът от разваляне на храната, особено през летните жеги не е никак малък. Именно затова най-добрият вариант си остават консервите с качествено месо. Именно такива консерви с конско и телешко месо предлага българската компания „Булаир“.

До сега съм изял около двайсет от техните консерви по 400 грама с конско и телешко месо и определено мога да кажа, че са и вкусни, и удобни! И двата вида месо са богати на протеини и креатин. Това съдържание ги изхвърля на челни позиции сред храните за повишаване на взривната сила и чиста мускулна маса.
И за да ви разкажа в подробности за тази консерва с телешко месо. Както и да разберете, кой е виновникът да направя контролна тренировка по силов трибой след много години липса на такава! Вижте във видео материала ми!!!

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Хранителна стойност на консерва с телешко месо „Булаир“

В 100 грама от тази консерва „Булаир“ се съдържат следните съставки: телешко месо 70%, черен пипер, сол, бахар, дафинов лист.

телешко месо цена

Забележка: Количеството на месото е 100%, но след термичната му обработка остава 73% в кутия, като разликата е бульон.

За поръчка (тел. 0887 244 337) или кликни тук

Хранителна стойност на 100 грама продукт:

  • Белтъчини: 18,8 грама;
  • Мазнини: 13,7 грама;
  • Въглехидрати: 0,0 грама;
  • Енергийна стойност: 204 kcal.

Телешкото месо на компанията „Булаир“ е и много крехко, което го прави и лесно за консумация. По принцип телешкото месо се готви трудно(т.е. трябва да си майстор за да бъде крехко). И затова този вариант с консервата, определено е много удобен, както за директна консумация, така и за бързо приготвяне на ястия с картофи, ориз, зеленчуци и др.

полезно ли е телешкото месо

Телешкото месо е един от най-добрите естествени източници и на витамин В12.
Витамин В12 участва в строежа на нервните клетки и поддържа кръвните и нервните клетки в добро състояние.

Ако желаете да научите още повече информация за продуктите на компанията „Булаир“ се свържете директно с тях на телефон: 0887 244 337 и/или посетете официалната им фейсбук страница: https://www.facebook.com/%D0%91%D1%83%D0%BB%D0%B0%D0%B8%D1%80-150025202068004/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *