Хранителен режим за отслабване

Преди и след в снимки и история с режима за сваляне на мазнини и тренировки за мускулна маса на Жоро

Най-добрата програма за отслабване и има ли такава? Със сигурност има и формулата е просто една! Винаги съм се радвал, когато някой е споделял резултатите, които постига от хранителния и/или тренировъчен план, който съм му препоръчал. Рядкост е обаче някой да ме изненада и със снимки в стил преди след, като тази по-горе!

Името ми е Мартин Гергов и в следващите редове ще ви споделя за разликата, която видяхте на снимката по горе. Защото щом той може… можеш и ти. И за да ми имате доверие по въпроса (в интернет има всякаква информация) … ще ви споделя, че съм 4-тен републикански шампион по силов трибой и Държавен рекордьор, четвърти в света по мъртва тяга. Давал съм фитнес съвети във Vratovrazka.bg, Вестник “Труд”, Генерична компания „Актавис България“, Телевизии, списание за бременност и майчинство „9 месеца“ , „Puls.bg“, Framar.bg и други. Учил съм във ВВОВУ „Васил Левски“ и Национална Спортна Академия „Васил Левски“.

ВИЖ ОЩЕ ЗА МЕН ВЪВ ВИДЕОТО!

ИМАШ ВЪПРОСИ? ТЕЛ. 0893 889 768

А сега? Напред режима за отслабване с Жоро!

Всичко започна така… преди няколко месеца Жоро ми се обади от Англия по препоръка на негов приятел на когото бях изготвил хранителен и тренировъчен план за отслабване. След като получих попълнената „Анкетна карта“ за изготвяне на хранителен и тренировъчен план за отслабване, последва и първият предварителен разговор по телефона.

Тренировки с Фитнес треньор и хранителен режим
А тази снимка е с моя прогрес от гимназията, през военното училище и след това в Националния отбор на България. За да научите повече за моята биография – кликнете на снимката!

Винаги провеждам предварителен разговор по телефона или вайбър преди да пристъпя към изпълнението на заявените планове – за отслабване, мускулна маса, взривна сила или тонус. Жоро имаше въпроси, чийто отговори разнищвахме, като се чувахме и след изготвянето на плана, а това е едно от нещата – постоянната връзка, което ме радва. Т.е. има постоянство, а с него идват и резултатите!

Определено Жоро е от хората, които държат на постоянството

В следващите редове ще публикувам (със съгласието на Жоро) и някои от нашите писаници във фейсбук за да се уверите, че промяната е истинска и подчертавам, че не са ползвани забранени стимуланти.

най-добрата програма за отслабване
Ето и един от скорошните ни разговори във фейсбук

Тренировъчният план на Жоро е съставен в зависимост от възможността му за тренировки през седмицата. Той включва по четири силови(във фитнес залата) тренировки седмично. А хранителният план е всекидневен в стил „На война с мазнините без повиквателна“.

най-добрата програма за отслабване
Ето и резултатите в снимки

Предполагам разбрахте, че за една година (дори и по малко) може да се влезе в невероятна форма.
За тази цел най-важното е да се спазва постоянно (с леки изключения може), както хранителния, така и тренировъчния план. Да се изпълняват правилно упражненията, както и с необходимото натоварване – работните серии!

Готов ли си да промениш живота си? Не отлагай! Имаш въпроси? Попитай ме на тел. 0893 889 768

Между другото… вижте и добавката по долу за намаляване на мазнините + ПОДАРЪЦИ към нея (благодарение на уникалния си състав, продуктът ускорява процеса на изгаряне на мазнините). Добавките подпомагат напредъка!

Отслабване с triapidix

Един от най-важните фактори, които спомагат отслабването, е правилно функциониращия метаболизъм. Лекарите са единодушни, че бавната обмяна на веществата влияе негативно на процесите на отслабване и значително забавя изгарянето на мазнините.

TriApidix300 е хранителна добавка, която ускорява метаболизма по безопасен начин и едновременно с това намалява апетита. Тези два взаимосвързани фактора имат огромно влияние върху редуциране на теглото.

Изгледай видеото за TriApidix300

Благодарение на уникалния си състав, продуктът ускорява процеса на изгаряне на мазнините

Имаш въпрос? Тел. 0893 889 768

Сила от природата

TriApidix300 е хранителна добавка, която ускорява метаболизма и намалява апетита. Уникалната му формула съдържа екстракти от тирозин, гуарана, черен пипер и горчив портокал. Благодарение на тях,TriApidix300 успешно прочиства тялото от натрупаните токсини, стимулира липолизата и предотвратява натрупването на мазнини в тялото. Естествените екстракти в TriApidix300 подобряват циркулацията на кръв в тялото и предпазват от възпаления. Освен това TriApidix300 укрепва организма и го предпазва от инфекции.

Какво съдържа този продукт?

Екстракт от гуарана - намалява липогенезата!

Гуараната е и отлично средство за прочистване на кръвоносните съдове.

Екстракт от горчив портокал

Екстрактът от горчив портокал - стимулира притока на кръв и уплътнява кръвоносните съдове. Блокира развитието на възпаления. Също така прочиства тялото от токсини.

Тирозин

Тирозин – намалява апетита и инхибира абсорбцията на мазнини. Освен това увеличава енергията, която се получава от мастните тъкани.

Черен пипер
Екстракт от черен пипер

Екстрактът от черен пипер - ускорява действието на продукта. Спомага за нормалното функциониране на епидермалната липидна бариера.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

1. Какъв е съставът на TriApidix300?

TriApidix300 е натурална хранителна добавка, която може да ви помогне да се отървете от нежеланите килограми. Революционната формула на продукта е тествана от екип експерти, които дълги години се занимават с проблемите на затлъстяването. TriApidix300 съдържа тирозин - компонент, който намалява апетита и ефективно инхибира абсорбцията на мазнини, гуарана, която активно се бори с липогенезата и екстракт от черен пипер, който повишава по-бързото и лесно усвояване на добавката. Съдържа още екстракт от горчив портокал, който ускорява притока на кръв и уплътнява кръвоносните съдове.

Съставки за дневна доза / Активни съставки за 4 капсули: L-тирозин: 990 mg; Екстракт от листа на зелен чай: 500 mg (Включва: Кофеин: 25 mg - Полифеноли: 490 mg - Катехин: 350 mg - EGCG: 275 mg); Екстракт от горчив портокал: 350 mg (Citrus Aurantium L., Включително синефрин: 1,75 mg); Безводен кофеин: 140 mg; Екстракт от семена на гуарана: 160 mg (Включително кофеин: 35 mg); Екстракт от плодове от черен пипер: 5 mg (Включително пиперин: 4,75 mg).

TriApidix300 значително подобрява обмяната на веществата в организма и спомага за по-бързото и ефективно изгаряне на натрупаните мазнини. По време на този процес продуктът съдейства за премахване на токсини и прочиства тялото.

Категорично не! TriApidix300 действа на метаболитно ниво. Не е нужно да прекарвате дълги часове във фитнеса или да спазвате диета, за да получите желаните резултати.

P.S. Въпреки споделеното от производителя, аз Мартин Гергов на база опита си като фитнес треньор и 4-тен шампион на България по силов трибой, споделям, че хранителната добавка подпомага процеса за изгаряне на мазнините при това доста активно на база лични наблюдения, относно съдържащите се съставки (особено екстракта от горчив портокал). Разбира се за да се постигне красиво телосложение и здраве е необходимо спазването на хранителен и тренировъчен план в зависимост от целите.

TriApidix300 е напълно безопасен и ефективен продукт, хранителна добавка. Ако все пак имате някакви сериозни здравословни, сърдечни проблеми, високи кръвно, ако сте бременна или кърмите, препоръчваме да се консултирате с лекар или специалист, преди да започнете употребата на продукта.

Приемайте по две капсули, два пъти на ден с много вода, 30 минути преди хранене или тренировка. Когато спортувате - 20-30 мин преди тренировка.

Не. TriApidix300 е 100% естествена и безопасна хранителна добавка, достъпна без рецепта.

Разбира се. При направени поръчки от чужбина се изисква да платите предварително чрез е-Pay системата за електронни плащания.

Поставете отметка на подходящия за вас пакет. Цена за доставка до адрес: 5.00 лв. За въпроси - тел. 0893 889 768
Поставете отметка в квадратчето на подаръците, които желаете да получите. P.S. Мартин Гергов е 4-тен Републикански шампион и Държавен рекордьор по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга. Виж цялата биография в раздел "За мен" от менюто.
Въведете точен адрес за доставка (град, област, улица, пощенски код и др.)
Въведете вашето име и фамилия
Въведете ваш телефон за връзка
Въведете вашия е-мейл адрес
Изберете най-важното за момента според вас
Въведете вашата възраст в години
Въведете вашето тегло в момента в килограми
Въведете вашата височина в сантиметри
Травми, операции и други проблеми, които биха попречили на плана
Изберете, колко пъти седмично имате възможност да спортувате поне 1 час
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост.

5 thoughts on “Преди и след в снимки и история с режима за сваляне на мазнини и тренировки за мускулна маса на Жоро

    • М. Гергов says:

      Поздравления Тишо. Имайки предвид, здравословното ти състояние след операцията, която си претърпял и последвалата рехабилитация. Това е много добро постижение, защото нямаш и възможността за яки тренировки. Продължавай и благодаря за споделеното.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *