Преди и след в снимки и история с плана за отслабване на Георги Калоянов

Най-добрата програма за отслабване и има ли такава? Със сигурност има и формулата е просто една! Винаги съм се радвал, когато някой е споделял резултатите, които постига от хранителния и/или тренировъчен план, който съм му изготвил.
Рядкост е обаче някой да ме изненада със снимки!

Напред към най-добрата програма за отслабване с Жоро

Всичко започна така… преди няколко месеца Жоро ми се обади от Англия по препоръка на негов приятел на когото бях изготвил хранителен и тренировъчен план за отслабване.
След като получих попълнената „Анкетна карта“ за изготвяне на хранителен и тренировъчен план за отслабване, последва и първият предварителен разговор по телефона. Винаги провеждам предварителен разговор по телефона или вайбър преди да пристъпя към изготвянето на заявените планове – за отслабване, за мускулна маса, за взривна сила или тонус.

Жоро имаше въпроси, чийто отговори разнищвахме, като се чувахме и след изготвянето на плана, а това е едно от нещата – постоянната връзка, което ме радва. Т.е. има постоянство, а с него идват и резултатите!

Определено Жоро е от хората, които държат на постоянството

В следващите редове ще публикувам(със съгласието на Жоро) и някои от нашите писаници във фейсбук за да се уверите, че промяната е истинска и възможна, и не са ползвани забранени стимуланти.

най-добрата програма за отслабване
Ето и един от скорошните ни разговори във фейсбук

Тренировъчният план на Жоро е съставен в зависимост от възможността му за тренировки през седмицата. Той включва по четири силови(във фитнес залата) тренировки седмично. А хранителният план е всекидневен в стил „На война с мазнините без повиквателна“.

най-добрата програма за отслабване
Ето и резултатите в снимки

Предполагам разбрахте, че за една година(дори и по малко) може да се влезе в невероятна форма. За тази цел най-важното е да се спазва постоянно(с леки изключения може), както хранителния, така и тренировъчния план. Да се изпълняват правилно упражненията, както и с необходимото натоварване – работните серии!Mr. 3hours препоръчва

36.00лв.
-42%

Bсички продукти

Eternity Summer на Calvin Klein

37.00лв.
-26%

5 thoughts on “Преди и след в снимки и история с плана за отслабване на Георги Калоянов

    • М. Гергов says:

      Поздравления Тишо. Имайки предвид, здравословното ти състояние след операцията, която си претърпял и последвалата рехабилитация. Това е много добро постижение, защото нямаш и възможността за яки тренировки. Продължавай и благодаря за споделеното.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.