Преди и след в снимки и история с плана за отслабване на Георги Калоянов

Хранителен план за отслабване диетолог

Да промениш формата си не е толкова трудно, и не изисква много време

Винаги съм се радвал, когато някой е споделял резултатите, които постига от хранителния и/или тренировъчен план, който съм му изготвил.
Рядкост е обаче някой да ме изненада със снимки!

И един от тези случаи със снимки е случаят с Жоро

Всичко започна така… преди няколко месеца Жоро ми се обади от Англия по препоръка на негов приятел на когото бях изготвил хранителен и тренировъчен план за отслабване.
След като получих попълнената „Анкетна карта“ за изготвяне на хранителен и тренировъчен план за отслабване, последва и първият предварителен разговор по телефона. Винаги провеждам предварителен разговор по телефона или вайбър преди да пристъпя към изготвянето на заявените планове – за отслабване, за мускулна маса, за взривна сила или тонус.

Жоро имаше въпроси, чийто отговори разнищвахме, като се чувахме и след изготвянето на плана, а това е едно от нещата – постоянната връзка, което ме радва. Т.е. има постоянство, а с него идват и резултатите!

Определено Жоро е от хората, които държат на постоянството

В следващите редове ще публикувам(със съгласието на Жоро) и някои от нашите писаници във фейсбук за да се уверите, че промяната е истинска и възможна, и не са ползвани нито забранени стимуланти, нито фотошоп.

Фитнес инструктор в София добър

Ето и един от скорошните ни разговори във фейсбук

Тренировъчният план на Жоро е съставен в зависимост от възможността му за тренировки през седмицата. Той включва по четири силови(във фитнес залата) тренировки седмично. А хранителният план е всекидневен в стил „На война с мазнините без повиквателна“.

Отслабване диета

Ето и резултатите в снимки

Предполагам разбрахте, че за една година(дори и по малко) може да се влезе в невероятна форма. За тази цел най-важното е да се спазва постоянно(с леки изключения може), както хранителния, така и тренировъчния план. Да се изпълняват правилно упражненията, както и с необходимото натоварване – работните серии!

Ако желаете да пробвате хранителния и/или тренировъчен план(с четири силови тренировки седмично) на Жоро – може да го получите посредством системата „Fiverr“.
За целта кликнете на зеления бутон и продължете!

Кликни тук и продължи

Ако имате допълнителни въпроси – ползвайте тел. 0893 889 768

Благодаря, че посетихте блога ми. Аз съм Четирикратен Национален шампион по пауърлифтинг в катeгория до 75 кг(клек: 250кг; вдигане от лег: 180кг; мъртва тяга: 280кг), Дипломиран курсист на "FIFA", фитнес инструктор и автор. Четвърти в Света по мъртва тяга(265кг) за 2001 г. За връзка с мен : Тел. 0893 889 768

5 коментара по тази публикация. Присъединете се към този разговор.

 1. Йордан ноември 24, 2016 в 11:08 pm - Отговор

  Браво на момчето. Много добри резултати.

 2. Raina декември 18, 2016 в 3:22 pm - Отговор

  Otlichno postijenie. I az zapochvam sled praznicite.

 3. Т. Д. март 14, 2017 в 8:48 pm - Отговор

  Здравей,Марти! На 13 февруари започнах 97 кг, днес съм 92,600 кг

  • М. Гергов март 14, 2017 в 8:50 pm - Отговор

   Поздравления Тишо. Имайки предвид, здравословното ти състояние след операцията, която си претърпял и последвалата рехабилитация. Това е много добро постижение, защото нямаш и възможността за яки тренировки. Продължавай и благодаря за споделеното.

 4. Юлия юли 10, 2017 в 9:26 am - Отговор

  Мотивираща публикация. Браво на човека!

Оставете Отговор