Мисия: [BIKE] – Ден 11. Грабни велосипеда и хайде към град Свиленград!

Васко велосипеди Свиленград

В ден 11 от „На война с мазнините без повиквателна“. Мисия: [BIKE] навъртях над 150 километра и започнах да усещам велосипеда.
В този ден обаче за първи път спуках и предна гума на велосипеда си „Sprint Apolon 29“ на Българската компания „MAXCOM“. Нека ви разкажа!

Велопреход от град Ивайловград до град Свиленград и обратно

Велопреходът ми в днешния ден започна към 14.30 часа след като приключих тренировка си за гърди. Този път във фитнес залата имах фитнес партньор и успях да се изпомпя добре. Винаги тренирайте с фитнес треньор или тренировъчен партньор, но с високо качество, ако желаете високи резултати, както и да намалите риска от травми!

След това яхнах планинския си велосипед и отпраших в слънчевото и с не много вятър време към Гърция. В Гърция водя тренировки по фитнес на мой VIP клиент, така, че трябваше в 17.00 часа да съм в неговата фитнес зала. Без да бързам започнах да изкачвам и първото нагорнище след митницата до село Славеево и спрях! Спрях, защото от дясната ми страна всичко беше „обсипано“ с диви лалета!

Диви лалета
Диви лалета

Спрях за малко за да заснема части от красивата гледка и да пия вода, и след около час педалиране, започнахме силовата тренировка по фитнес с клиента ми!

И! Спуках предна гума!

Вечерта се спускаше плавно и започваше да застудява. Ускорих педалирането и след около час и половина педалиране спуках предна гума!

Лепене на гума
И късметът, както винаги беше с мен.

Причината беше рязко влизане в дупка по пътя и естествено бях забравил да освободя амортисьорите на вилката(велосипедът „Sprint Apolon 29“ има амортисьори, които могат да се стягат при изкачване на нагорнище с цел по лесно изкачване, а през останалото време, трябва да са меки с цел омекотяване на движението на велосипеда, обирайки вибрациите).

Васко янев
Майстор Янев за секунди залепи спуканата ми гума

На следващия ден си купих нова гума, а старата залепих в сервиза за велосипеди в град Свиленград от където си закупих и щангички за смяна на гума, както и помпа, а вече си нося и резервна гума.

И напред от гр. Орестиада към град Свиленград

Тръгнах веднага след като майсторът в Гърция постави новата ми гума. Времето беше много приятно за колоездене.
Избрах „магистралата“ за град Свиленград. В този район движението на автомобили е нормално, а пътят е доста широк!

Колоездене Гърция до Свиленград
И… газ!

След час и половина колоездене, алармата на часовника удари и ми напомни, че е време за поредното ми хранене на 3 часа. Храненето на всеки три часа забързва метаболизма(горим по бързо мазнини) и осигурява постоянен поток на хранителни вещества в организма.

Минерали и добър креатин
Телешки филе със спанак, креатин, минерали и 1/2 доза протеин

Така се възстановяваме по бързо и предпазваме мускулите си(и не само) от разграждане. Ако нямате време за хранене с твърда храна, то бих ви препоръчал да си закупите протеинов шейк.

Аз ползвам протеинов шейк Английските компании „Reflex и Grenade Nutrition“, който ще откриете на следния линк: www.FitnessInstructor.biz

Мост Арда Гърция
На моста над река Арда в Гърция

Времето се изнизва и след две кратки почивки по пътя, сред които и такива с цел наслаждаване на природните ценности, ето ме и в град Свиленград! Между другото този път реших да отскоча до град Свиленград за да направя и пълен преглед на велосипеда си след първите 1000 километра преход.

Магазин за велосипеди добър
В магазина за велосипеди на Васко Янев в град Свиленград

Прегледът беше напълно успешен със съвсем леки корекции на пространството между дисковите спирачки.
Имайки предвид 7-километровото педалиране в калта и проливния дъжд придружен с градушка в Ден 5 , нормално! Тогава дискове скърцаха от калта по тях, веригата беше в кал… така, че всичко е на шест!

maxcom plovdiv bike
MAXCOM

В магазина на Васко Янев попаднах на ето тази яяяя виж ти… реклама на марката велосипеди, които ползвам. Естествено веднага подпитах Васко.
И започнаха едни истории, едни лекциии… и фитнес тренировката ми в днешния ден 11 отпадна. Но! Научих доста ценни съвети за колоезденето от Васко Янев, чийто магазин и сервиз за велосипеди ще откриете на автогарата в град Свиленград.

Сервиз за велосипеди Свиленград
Сервизът за велосипеди в град Свиленград

Също така, там ще намерите и като моя велосипед „SPRINT APOLON 29“ , който от няколко седмици е с промоционална цена по случай проекта ми „На война с мазнините без повиквателна“. Мисия: [BIKE].

„На война с мазнините без повиквателна“. Мисия: [BIKE] се провежда с любезното партньорство на най-големия български производител за велосипеди „MaxEurope“.

Велосипед планински цена добър Добър детски велосипед ценаMr. 3hours препоръчва

36.00лв.
-42%

Bсички продукти

Eternity Summer на Calvin Klein

37.00лв.
-26%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.