Васко велосипеди Свиленград

Мисия: [BIKE] – Ден 11. Грабни велосипеда и хайде към град Свиленград!

В ден 11 от „На война с мазнините без повиквателна“. Мисия: [BIKE] навъртях над 150 километра и започнах да усещам велосипеда. В този ден обаче за първи път спуках и предна гума на велосипеда си „Sprint Apolon 29“ на Българската компания „MAXCOM“. Нека ви разкажа!

Велопреход от град Ивайловград до град Свиленград и обратно

Велопреходът ми в днешния ден започна към 14.30 часа след като приключих тренировка си за гърди. Този път във фитнес залата имах фитнес партньор и успях да се изпомпя добре. Винаги тренирайте с фитнес треньор или тренировъчен партньор, но с високо качество, ако желаете високи резултати, както и да намалите риска от травми! След това яхнах планинския си велосипед и отпраших в слънчевото и с не много вятър време към Гърция. В Гърция водя тренировки по фитнес на мой VIP клиент, така, че трябваше в 17.00 часа да съм в неговата фитнес зала. Без да бързам започнах да изкачвам и първото нагорнище след митницата до село Славеево и спрях! Спрях, защото от дясната ми страна всичко беше „обсипано“ с диви лалета!
Диви лалета
Диви лалета
Спрях за малко за да заснема части от красивата гледка и да пия вода, и след около час педалиране, започнахме силовата тренировка по фитнес с клиента ми!

И! Спуках предна гума!

Вечерта се спускаше плавно и започваше да застудява. Ускорих педалирането и след около час и половина педалиране спуках предна гума!
Лепене на гума
И късметът, както винаги беше с мен.
Причината беше рязко влизане в дупка по пътя и естествено бях забравил да освободя амортисьорите на вилката(велосипедът „Sprint Apolon 29“ има амортисьори, които могат да се стягат при изкачване на нагорнище с цел по лесно изкачване, а през останалото време, трябва да са меки с цел омекотяване на движението на велосипеда, обирайки вибрациите).
Васко янев
Майстор Янев за секунди залепи спуканата ми гума
На следващия ден си купих нова гума, а старата залепих в сервиза за велосипеди в град Свиленград от където си закупих и щангички за смяна на гума, както и помпа, а вече си нося и резервна гума.

И напред от гр. Орестиада към град Свиленград

Тръгнах веднага след като майсторът в Гърция постави новата ми гума. Времето беше много приятно за колоездене. Избрах „магистралата“ за град Свиленград. В този район движението на автомобили е нормално, а пътят е доста широк!
Колоездене Гърция до Свиленград
И… газ!
След час и половина колоездене, алармата на часовника удари и ми напомни, че е време за поредното ми хранене на 3 часа. Храненето на всеки три часа забързва метаболизма(горим по бързо мазнини) и осигурява постоянен поток на хранителни вещества в организма.
Минерали и добър креатин
Телешки филе със спанак, креатин, минерали и 1/2 доза протеин
Така се възстановяваме по бързо и предпазваме мускулите си(и не само) от разграждане. Ако нямате време за хранене с твърда храна, то бих ви препоръчал да си закупите протеинов шейк.
Мост Арда Гърция
На моста над река Арда в Гърция
Времето се изнизва и след две кратки почивки по пътя, сред които и такива с цел наслаждаване на природните ценности, ето ме и в град Свиленград! Между другото този път реших да отскоча до град Свиленград за да направя и пълен преглед на велосипеда си след първите 1000 километра преход.
Магазин за велосипеди добър
В магазина за велосипеди на Васко Янев в град Свиленград
Прегледът беше напълно успешен със съвсем леки корекции на пространството между дисковите спирачки. Имайки предвид 7-километровото педалиране в калта и проливния дъжд придружен с градушка в Ден 5 , нормално! Тогава дискове скърцаха от калта по тях, веригата беше в кал… така, че всичко е на шест!
maxcom plovdiv bike
MAXCOM
В магазина на Васко Янев попаднах на ето тази яяяя виж ти… реклама на марката велосипеди, които ползвам. Естествено веднага подпитах Васко. И започнаха едни истории, едни лекциии… и фитнес тренировката ми в днешния ден 11 отпадна. Но! Научих доста ценни съвети за колоезденето от Васко Янев, чийто магазин и сервиз за велосипеди ще откриете на автогарата в град Свиленград.
Сервиз за велосипеди Свиленград
Сервизът за велосипеди в град Свиленград
Също така, там ще намерите и като моя велосипед „SPRINT APOLON 29“ , който от няколко седмици е с промоционална цена по случай проекта ми „На война с мазнините без повиквателна“. Мисия: [BIKE].
„На война с мазнините без повиквателна“. Мисия: [BIKE] се провежда с любезното партньорство на най-големия български производител за велосипеди „MaxEurope“.
Велосипед планински цена добър Добър детски велосипед цена

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!