фитнес инструктор

Ето как ще стопим натрупаните паласки за летния сезон с три изпитани съвета!

Фитнес инструктор! Търся добър, личен фитнес инструктор! Започна се! Искам хранителен план с който да стопя паласките, които еййй така, изведнъж се натрупаха по корема. И това е „болна тема“ в която крие се проблема, и се търси  решението му най-вече 1-2-3 месеца преди летния сезон! Или пък седмица-две преди важен купон!

Три изпитани съвета( от мен като fitness instruktor ) за стапяне на паласките!

И раз, и два и започваме със стапянето на паласките и изграждането на окраските по нашето тяло. А тези окраски включват по нисък процент мазнини под кожата и добре оформени(симетрични) мускули.

Съвет № 1 – фитнес, тичане и велоегометър(и е важен всеки километър)!

Една не малка част от жените се страхуват да не натрупат мускули и се отдават на източни влечения като йога, „вудо магии“ и прочее екстравагантни програми за отслабване! Страхът идва от големите мускули и на мъже, и на жени, които да виждали във фитнес залата, в youtube и къде ли не! Но! Истината е, че тези огромни и мускули се правят много трудно! Те се изграждат със специална тренировъчна програма за мускулна маса и т.н.

Добър fitness instruktor
Изборът е твой и не чакай! И не е много трудно! Просто постоянство!

Когато тренираме за отслабване и не целим обем, тогава мускулите стават просто добре оформени. И ако се питате, какво точно да включите в своята програма?! То! Отговорът е: Фитнес(тренировки със свободни тежести с fitness instruktor) , тичане, ходене, кростренажор и велоергометър! И запомнете, че е важен всеки километър или по точно казано всяка изразходена калория. И така е и на теория, и на практика! Т.е. колкото повече калории изгаряме, толкова по бързо и отслабваме.

Съвет № 2 – храни се минимум четири пъти на ден

Много клиенти са ме питали, колко често да се хранят и не може ли да отслабнат с гладуване. Тези, които послушаха съветите ми за стапяне на паласките (има споделени истории в раздел отзиви ) постигнаха и своята форма. И истината е следната!

Тяло за плажа
Направи го от сега за плажа! Можеш!!! 🙂

Може да похапвате и баничка сутрин, но добавете и белтъчини. Белтъчините са важни за здравето ни и те предпазват мускулите ни от разграждане и един куп други облаги. Протеините са важни и за отслабването, и за мускулната маса и за това да сме здрави! А баничката не е проблем, стига да е само една или две за деня. И не е по калорична от шоколада например. И стига да използвате някои тънкости със салфетка например!(скоро ще направя тема за баничка в диетата ми за отслабване – следете блога ми).

Съвет № 3 – включи хранителни добавки!

Приемът на хранителни добавки улеснява в голяма степен изпълнението, както на тренировъчния, така и на хранителния план за отслабване. Така, че ако се колебаете с тях или без тях! Прочетохте отговорът. И понеже с настъпването на лятото доста често, започна да ми се задава въпроса „А, какъв фет бърнър да пия“? То! Ще ви препоръчам фет бърнърът, който лично съм ползвал не само аз, но и хора от моето семейство (няколко месеца след раждането). Ето го и него.

Препоръчвам ви да изгледате видео материала с презентацията за да разберете, какво представлява този фет бърнър!

ЗА ИНФОРМАЦИЯ - ТЕЛ. 0893 889 768

Tази хранителна добавка изгаря мазнините в клетките, ограничава натрупването им и получавате енергия. Действието на ThermaCuts е потвърдено в клинични тестове. Тези капсули за отслабване НЕ съдържат ефедрин и са безопасни (според производителя).

Още за фет бърнъра „Therma Cuts“

Лично аз като fitness instruktor не съм продължавал курса си с фет бърнъра, защото нямам проблем с отслабването, но моята сестра направи курса за отслабване с него. И остана много доволна! В следващите редове ще споделя някои от историите на хора, които са ползвали този фет бърнър. Също така и аз личен опит споделям, че когато изпих 2 капсулки от този фет бърнър! След около 15 минути усетих загряване на тялото и повишаване на енергията!

Агнешка отслабна с 30 килограма

Име: Агнешка, 29гОтслабнала с: 9 кг „Kазвам се Ага. Искам да коментирам, че ThermaCuts е изключителен продукт! Отслабнах с 13 килограма за по-малко от два месеца! Много съм доволна от резултатите, които постигнах! :)“ / Източник: ThermaCuts.

Най-добър фет бърнър за мъже

Име: Якуб, 54г Отслабнал с: 9 кг „Откакто жена ми влезе в менопаузата, започна да се забавлява с нови, различни неща и да носи у дома странни неща. Това даже ме развеселяваше, докато не направих истинско откритие. Тя ми купи продукта ThermaCuts. Действал върху общото укрепване на организма и всъщност сега се чувствам много по-добре, но най-хубавото е, че отслабнах. Изчезнаха и тлъстините по корема ми!“ / Thermа Cuts.

ТЪРСИШ ФИТНЕС ТРЕНЬОР ИЛИ ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ? ВИЖ ИНФОРМАЦИЯТА ПО ДОЛУ!

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО!

За да научиш повече за моята биография, изгледай видеото

ПОВЕЧЕ ЗА МЕН!

declare war on fat

Ако желаеш консултация с мен, да ти бъда личен фитнес треньор, да препоръчам хранителен и/или тренировъчен план. Разгледай плановете по долу!

Планове
VIP 1
120 лв
Еднократно
Личен треньор?
Тренировъчен план?
Хранителен план?
Съвети?
Виж Повече
VIP 20
450 лв
20 тренировки
Личен треньор?
Тренировъчен план?
Хранителен план?
Съвети?
Виж Повече

Попълни "Анкетната карта" и да започваме!

Въведете вашето име и фамилия
Въведете е-мейл адрес за получаване на вашия хранителен и/или трен. план
Въведете вашия телефонен номер
Въведете вашето тегло в килограми
Въведете вашата възраст в години
Въведете вашия ръст в сантиметри
Въведете храни, които не желаете да включа в хранителния план
Посочете травми, операции и др. проблеми, които биха попречили на плана, ако имате такива
Изберете, колко пъти седмично имате възможност да спортувате поне 60 минути във фитнес зала
Изберете вариантите, които са от първостепенна важност към днешна дата
Опишете вашия хранителен план, който следвате в момента или сте следвали, ако имате такъв
Ако желаете споделете сумата, която можете да отделяте за храна на ден, за да добавя подходящите храни в хранителния план в зависимост от вашите финансови възможности
* НВМБП Мисия: [Muscle Beach 2022] е интензивен план за бързо отслабване. Целта на мисията е да влезеш в по-добра форма за лятото за около 60 дни! За целта е необходимо да имате възможност да тренирате интензивно всеки ден поне по 2-3 часа. Този план не за всеки и е много труден! Но е огромно предизвикателство! Нужна е желязна дисциплина за поне 60 дни!
* Тренировката с личен треньор е с продължителност до 90 минути и се провежда в избрани фитнес центрове в гр. София. Пакетът тренировки е с валидност до 30 дни (не включва официални почивни дни) от датата на провеждане на първа тренировка и не включва цената за вашето посещение на фитнес залата.
При поръчка на хранителен и/или тренировъчен план получавате 1-на безплатна онлайн консултация до 30 минути. Плановете ще бъдат готови в срок до 10 дни.
Изберете фитнес зала в град София за провеждане на тренировките с личен треньор

Препоръчването онлайн на идивидуален тренировъчен план, включва
Видео и/или снимков материал с изпълнението на упражненията...

...


Виж примерен видео материал (клик на видеото)

Въведете своя код за отстъпка или безплатна сесия, ако разполагате с такъв
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако имате спешни въпроси, ползвайте тел. 0893 889 768

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!