За отслабване

Моят хранителен режим за отслабване на път за храма „Ангкор Ват“ в Камбоджа [+Видео]

В днешния ми пътепис (част 1), който е част от мисия „PGX – сигурен начин да стопиш излишните килограми“ ще ви отведа в джунглите на Камбоджа. И още по точно казано, съм си спретнал едно по интересно 32 километрово преходче до будисткия храм „Ангкор Ват“. В първа част от пътеписа ми ще споделя, какво представлява хранителния ми режим за отслабване на път за най-известния храм сгушен в Камбоджанската джунгла.

Сигурно отслабване с

ВЪВЕДИ ПРОМО КОД: MGERGOV И СЕ ВЪЗПОЛЗВАЙ ОТ 10% ОТСТЪПКА

А във втора част ще ви покажа, кое е най-доброто упражнение сред всичките упражнения за отслабване, което използвам в мисия „PGX – сигурен начин да стопиш излишните килограми“. И не само това. Ще ви покажа как да си направите упражнението още по-яко и разбира се мотивиращо! А мотивацията е огромно чудо!!!

За отслабване е нужна мотивация, за да няма деградация!

Абсолютен факт е това, което прочетохте в подзаглавието „За отслабване е нужна мотивация, за да… и т.н.“. Мотивацията е мощна сила, която прави чудеса. Стига да умеете да я забъркате с „вълшебните съставки“. Може да ви отведе дори в Камбоджа, както отведе мен. Познавам два начина, които помагат създаване на мотивация за отслабване!

Изпитане диета за отслабвне

Или сам си създавате предизвикателства. Или намирате фитнес треньор, който да ви помогне, да направите първата крачка. А после и втората, третата и т.н. Запомнете! Винаги търсете мотивацията! Създавайте я сами! В противен случай ще ви е трудно! Да, да! 🙂 Много трудно!

Така, че… Let’s Go! Време е да споделя своя хранителен режим за отслабване на път за Ангкор Ват, както и други важни неща!

Предполагам вече сте видели в снимката по горе, какво представлява основното и хранене, което спазвам на всеки 3-3,5 часа. Спазвам го без значение къде се намирам, като понякога се храня дори на бягащата пътека тичайки, защото времето ме притиска. А сега е време да ви пренеса в първа част от пътешествието ми към Ангкор Ват в Камбоджа, чрез видеото по долу. Приятно гледане!

ВИДЕО МАТЕРИАЛ / [ЧАСТ 1]

ВЪВЕДИ ПРОМО КОД: MGERGOV И СЕ ВЪЗПОЛЗВАЙ ОТ 10% ОТСТЪПКА

„Това, което не ни убива ни прави по силни“ е рекъл преди много години философът Фридрих Ницше. Днес фразата му се споделя за щяло или не щяло и все пак същността й има за цел да се присмее на слабостта и състраданието.

„Фридрих е искал човечеството да се впусне в „морски бури“ и да се „смее“ триумфално, докато вълните се опитват да потопят кораба му с цялата си ярост. Защото само който се научи да бъде повелител на стихиите, ще излезе от бурята. Свръхчовекът търси изпитанията сам, защото иска да тества всяка частица от себе си и да превърне волята си в най-твърдия елемент в природата.

Той казва също „Не ми е известна по-добра цел в живота от това да „умреш“ в опит да постигнеш великото и невъзможното”. Така че посланието на този негов така популярен цитат всъщност е дайте ми трудности и нека аз бъда достатъчно силен да ги преодолея.“ / Източник: Absolutnite.com

Фридрих Ницше / Философ

Предполагам разбирате, какво велико нещо е мотивацията. И всяко нещо, което успее да ни мотивира ни надгражда. Прави ни по-силни и по-борбени. Прави ни свръхчовеци, които се радват и презареждат от изпитанията. Още повече по темата, за това как да превърнете кросовете си за отслабване в разнообразни и приятни предизвикателства. Без значение, колко дълги са километрите, които трябва да изминете. Йеп! Ще споделя в следващата ми публикация.

И след като разбрахте във видеото, какъв хранителен режим за отслабване следвам и в Камбоджа…

И след като направих поредното си богато на протеини хранене за отслабване на 3 часа из джунглите на Камбоджа. Изпих и 4 гел таблетки от „PGX Daily“ (пия по 4 таблетки в три от храненията си). И поех към храма Ангкор Ват. Изпращам ви и първата си картичка от Ангкор Том (по долу).

Ангкор Том

Средновековният град Ангкор някога е служил като столица на Кхмерската империя, коренното население на Камбоджа. В разгара си той приютява до един милион жители и на територията му са няколко стотин храма, като над 70 от тях се намират в центъра на града. Храмовете са построени за период от 300 години, първо посветени на индуизма, а по-късно на будизма. Крал Джаяварман II, първият крал на обединената държава около 9-ти век, се обявява за Девараджа (Бог-Крал) и като такъв си изгражда храмове за поклонение на царя.

Вярвайки, че планината е център на света и връзка между небето и земята, храмовете са построени така, че да приличат на планински структури с високи и заострени кули. До края на периода на строителство през 12-ти век Ангкор е най-големият град в света. След многократни нашествия от тайландците на запад, през 1432 г. кхмерите преместват столицата в Пном Пен и Ангкор е изоставен.

През следващите векове градът е погълнат от джунглата и изчезва

През 1860-та година натуралистът Хенри Мухот, в търсене на екзотични насекоми, прорязва път през дълбините на джунглата и се натъква на града. Екипи от археолози се спуснаха върху Ангкор, за да го проучат до средата на 20-ти век, когато десетилетия на политически вълнения оставиха града пренебрегнат. През 90-те години на миналия век усилията за опазване се възобновяват и през 1992 г. Ангкор е обявен за обект на световното наследство на ЮНЕСКО.

PGX Daily

Стоя пред Портата на победата в Ангхор Том и си представям… както разказва преданието, как кралят изпраща армията си през портата в битка и след победата приветства завръщането им. Изящната сводеста порта е украсена с четири големи глави, всяка обърната в кардинална посока, представляващи богове и демони. Във вътрешните ъгли на портата има скулптури на триглави слонове. През портата има пътека, облицована със статуи на богове и демони, държащи се за седемглава змия, известна като Нага.

А сега се тръгвам към прочутия храм Та Пром, който е според поверията е обвит от корените на гигантски дървета. За него ще ви разкажа в следващия си пътепис към Ангкор Ват в Камбоджа.