Тичането е най-бързият начин за отслабване

Търсиш най-бързият начин за отслабване? Да потичаме до Ангкор Ват в Камбоджа! [+Видео]

Ако търсиш най-бързият начин за отслабване в света, тогава се приготви да почетеш, какво мисля по темата на база опита си като бивш национален състезател и фитнес треньор. И за да бъде още по приятен този начин съм подготвил и видео (по долу). Всъщност, хайде да потичаме до храма Ангкор Ват в Камбоджа и ще ти разказвам по време на почивките. Let’s Go!

Сигурно отслабване с айрян и още вкусни неща

ВЪВЕДИ ПРОМО КОД: MGERGOV И СЕ ВЪЗПОЛЗВАЙ ОТ 10% ОТСТЪПКА

Днес на тема отслабване има много информация, като същата е разпространена най-много в интернет. Сред тях са най-различни диети за отслабване, хапчета за отслабване, медитация за отслабване и т.н. Разбира се моята идея е да отсея от цялата тази информация, именно най-доброто на база дълъг опит. Така стартирах и мисия „PGX – сигурен начин да стопиш излишните килограми„.

Кой е най-бързият начин за отслабване и наистина ли съществува такъв?

Разбира се, че съществува най-бързият начин за отслабване и този начин със сигурност не е гладът. Разбира се имам предвид, ако желаете да отслабвате правилно, което ще рече и здравословно. И този начин е хванал за ръка така познатият хранителен режим за отслабване. Името му е… Тичане!

Най-бързият начин за отслабване

Тичането безспорно заема първо място сред всички упражнения, когато стане дума за най-бързият начин за отслабване. За да се получи бързо отслабване е необходимо да изгаряме повече калории, отколкото приемаме. И както споделих – не трябва да гладуваме системно, защото гладът ще ни навлече забавяне на метаболизма, загуба на мускулна тъкан, липса на енергия и непотребни за здравето неща.

Колко килограма мога да сваля за 1 месец с диета за отслабване

Така, че когато сме на хранителен режим за отслабване… обикновено той съдържа около 800-1200-1500 кcal в зависимост от нашите потребности. Същите тези калории биват изгорени само поради факта, че съществуваме. И всичко останало, което правим като разход на енергия, благоприятства за по-бързото изгаряне на мазнини.

Според разни статистики, ако се изгорят с 3 500 калории повече от приетите за деня, това означава, че 453.6 грама мазнина се превръщат в енергия.

Из Интернет

Яко, а? Което ще рече, че ако изгорим 1000 калории повече, отколкото приемаме ще превърнем около… хайде да ги сложим 100 грама мазнина в енергия! Но задавали ли сте си въпроса, колко калории изгаряте, когато тичате?!

С колко грама мазнини отслабваме при тичане

Тичането е най-бързият начин за отслабване според мен

Можем да тичаме всеки ден, по два пъти на ден, дори и почти по цял ден, ако целта ни е бързо отслабване. Така, че повече да не съм чул въпроса „Как да отслабна„, защото отговорът е ясен! Дотук добре, но веднага идва следващия въпрос и той е… Колко калории изгаряме за 10 километра крос?

Чудесен въпрос! И отговорът е, че приблизително изгаряме около 600-700 калории за 10 км крос. Разбира се, ако тежим повече, изгаряме повече калории, както и ако тичането е под наклон (нагорнище). Супер! И йеп… хукваме да тичаме и започва да ни става скучно! Но не трябва да се отказваме.

В следващите редове ще ви споделя, какъв мега мотивиращ начин открих за да превърна тичането в още по голямо забавление!

Така че… хапвам поредното си богато на протеини хранене, пия 4 гел капсули „PGX Daily“ и напред за 32 км крос до будисткия храм Ангкор Ват. Научи повече във видеото по долу!

ВИДЕО МАТЕРИАЛ / [ЧАСТ 2]

ВЪВЕДИ ПРОМО КОД: MGERGOV И СЕ ВЪЗПОЛЗВАЙ ОТ 10% ОТСТЪПКА

Angkor Wat Virtual Challange ви отвежда на 20 мили (32 км) през великолепните останки от кхмерската цивилизация в зелените джунгли извън Сием Реап, Камбоджа. Богато украсените храмове са върховният израз на кхмерския гений и се считат от мнозина за едно от чудесата на света. Всеки път, когато изпълнявате упражнение, базирано на разстояние, като бягане на открито или на закрито, ходене, колоездене, плуване и т.н., напредвате по картата на Ангкор Ват.

ВКЛЮЧИ СЕ В
ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

Включи се в тичането до Ангкор Ват и ти

Направете отслабването по приятно! Започнете самостоятелно тичане или се присъединете към група за да си помогнете взаимно да останете мотивирани! Започнете своето фитнес пътуване с виртуалното предизвикателство „Angkor Wat“ или изберете друго днес и спечелете нови приятелства, дизайнерска грамота, мотивация и реален зашеметяващ медал, който ще ви бъде изпратен до България или друга точка по света, където живеете, когато изпълните предизвикателството си!

PGX Daily мнения на база опита ми

Но само тичане не достатъчно, защото наистина с него ще стопим бързо мазнини, изминавайки десетки километри всеки ден. За да имаме и красиви мускули е необходимо да тренираме най-вече със свободни тежести. Какво представляват този вид тренировки, кои са най-добрите упражнения и още по темата ще споделя в следващите публикации от категорията „PGX – сигурен начин да стопиш излишните килограми„.