Упражнения за корем в домашни условия

Упражнения за корем в домашни условия за начинаещи! Комбинирани коремни преси! [Част 1 + Видео]

Правенето на упражнения за корем са важна част от тренировката на всеки, който не само желае да има яки плочки на корема, но и за всеки, който иска да заздрави кръста, както и да намали риска от травми в поясната област. В комплект пък с упражненията гръбни преси или мъртва тяга се изгражда здрава „бронежилетка“, която превръща кръстната област като здрав и многовековен дъб.

Днес обаче ще си говорим за упражненията за корем в домашни условия. И по точно за най-лесните и ефикасни упражнения за корем, които можете да изпълнявате дори и без лежанка за коремни преси. Така че, моля ви без оправдания! Време е да пристъпим към тренировка за стягане на коремните мускули, която ще разделя на 3 части. В първата част ще разгледам най-лесните коремни преси, които са супер подходящи дори за напълно начинаещи. Да започваме!

ВЪВЕДИ ПРОМО КОД: MGERGOV И СЕ ВЪЗПОЛЗВАЙ ОТ 10% ОТСТЪПКА

Научи повече за pgx daily

Но преди да пристъпим към тренировката си с упражнения за корем в домашни условия!

Е време да направим своето първо хранене за деня преди да пристъпим към тренировката с упражнения за корем в домашни условия. Повечето хора го наричат закуска, но ние фитнес треньорите го наричаме „Хранене 1“. И запомнете, че всяко хранене е важно.

И поговорката закусвай като крал, обядвай като принц и вечеряй като бедняк е пълна глупост на търкалета. Благодарение на правилните хранения на всеки 3-3,5 часа (дори и през нощта), осигуряваме на тялото си постоянен приток на хранителни вещества. Предпазваме мускулите си от изпадане в катаболно състояние, засилваме имунната си система, забързваме метаболизма си (горим повече мазнини) и още, и още ползи.

Хранене за отслабване преди тренировка с упражнения за корем

Това, което виждате на снимката е първото ми за деня хранене, което включва сурово-сушено свинско филе (38 грама белтъчини / 100 гр.), PGX Daily, RX Omega 3, витамини и минерали.

За какво са необходими белтъчините в храненето ми преди тренировка с упражнения за корем в домашни условия или друга?

В храненето ми, чиято цел е намаляване на подкожните мазнини и запазване на мускулната маса белтъчините са от огромно значение. Ако храненията системно не съдържат необходимите количества протеини (белтъчини), наред с мазнините ще бъде загубена и мускулна тъкан. А това не е никак добре!

Този вид хранене, който споделям е много удобен за мен не само за преди тренировка с упражнения за корем или друга тренировка. Но и като цяло, защото не е необходимо много време за приготвянето му (то си е готово), а и лесно се консумира. Месото е малко по-солено, отколкото предпочитам (все пак е сурово-сушено и солта е необходимост за целта), но може да се накисне във вода и така няма да бъде толкова солено.

За какво и кога използвам PGX Daily в храненето ми с цел бързо отслабване?

PGX Daily е канадска хранителна добавка създадена за да подпомогне битката с отслабването и не само. Извлечена е от корените на картофена палма (конджак). За да се гарантира ефектът й са направени 15 клиничния проучвания в Канада, САЩ, Франция и Германия.

ВЪВЕДИ ПРОМО КОД: MGERGOV И СЕ ВЪЗПОЛЗВАЙ ОТ 10% ОТСТЪПКА

„Кратко, ясно и точно PGX Daily е 100% Натурален патентован комплекс от водно-разтворими растителни фибри. Съдържа и средноверижни триглицериди. Създава усещане за ситост и поддържа нормални нива на кръвната захар и холестерола. Понижава гликемичния индеск на храните до 60%. Стимулира изгарянето на мазнините. На база опита си споделям, че това е един супер продукт за отслабване, който с удоволствие прилагам към хранителния си режим за бързо отслабване!“

Мартин Гергов

И след около час от хранене 1 е време да пристъпим към първата тренировка за корем в домашни условия

На база опита си като национален състезател по силов трибой и фитнес треньор споделям, че няма по-добро упражнение за натоварване на коремните мускули за напълно начинаещи потребители от комбинираните коремни преси. Изгледайте видео материала по темата с най-лесните упражнения за корем – комбинирани коремни преси!

ВИДЕО МАТЕРИАЛ / [ЧАСТ 1]

ВЪВЕДИ ПРОМО КОД: MGERGOV И СЕ ВЪЗПОЛЗВАЙ ОТ 10% ОТСТЪПКА

Виж всички материали от кампанията ми за бързо отслабване с която се подготвям за плажа „PGX – сигурен начин да стопиш излишните килограми“ на следния линк: https://mgergov.com/toraefimerida/category/pgx-daily-mnenia-kak-da-otslabna-barzo

Научи повече и за OMEGA-3 мастните киселини, които според мен е препоръчително, дори задължително да бъдат добавени към всеки план беден на мазнини!

Омега 3 мнения

Какво е RxOmega-3

RX Omega-3 Maximum Triple Strength на Natural Factors съдържа молекулярно дестилирано, ултра пречистено рибено масло със защитено фармацевтично ниво! Отличен източник на омега-3 мастни киселини – 1 капсула от продукта осигурява 1425 mg рибено масло.