Whey Protein Mr X Testo

Ексклузивно интервю с Mr. X Whey Protein Testo за света на протеините, клоуните и фитнеса

Готови ли сте да научите за тайните на света на протеините? В това ексклузивно видео интервю с Mr. X Whey Protein Testo ще се потопим дълбоко в света на протеините, клоуните и фитнеса. Открийте как можете да използвате тези съвети и трикове, за да извлечете максимума от рутинната си тренировка и да постигнете своите фитнес цели!

Чуйте от самия фитнес експерт, защо протеините са важна част от всеки хранителен режим за отслабване или за мускулна маса. И как клоуните могат да ви помогнат да постигнете вашите фитнес цели. Не пропускайте това уникално по рода си видео интервю. Запознайте се точно сега с Mr. X Whey Protein Testo! Та нека ви разкажа как започна всичко…

Как Mr. 3Hours се запозна с Mr. X Whey Protein Testo?

Преди две седмици докато Mr. 3Hours (Мартин Гергов) провеждаше поредната си тренировка с личен фитнес треньор в една от най-удобните му фитнес зали в София. Точно в този ден и час, една бяла кутия с лика на професионалния културист Кевин Леврон от щанда на протеиновия бар във фитнеса го привлече. Та той помоли рецепционистката да му подаде кутията и да види състава му. Беше му интересно, какво е забъркал познатата от миналото фитнес звезда, чието име споделих преди малко. И Mr. 3Hours остана впечатлен от съотношението суроватъчен протеин и сложни въглехидрати, идващи от фино смлени на прах овесени ядки.

Protein bar

Уау, възкликна той. Та това е идеално съотношение за първото ми хранене. И той реши да сподели хубавата новина на един фитнес любител, който му имаше доверие. А след това двамата потърсиха НЕ „whey protein цена„, както обикновено търсят хората в Google, a директно неговото име, което за сега ще запазя в тайна. И така попаднаха в онлайн магазин за хранителни добавки на име 4Fitness.bg, който предложи най-добра цена и същият беше поръчан на секундата.

Магазин за хранителни добавки 4Fitness

Малко по-късно Mr. 3Hours реши да влезе отново в сайта, който предложи най-добра цена на споделения суроватъчен протеин с овесени ядки. И!?

И точно в този момент една от всички фитнес добавки го грабна с все сили. Тя беше много различна от всички хранителни добавки, които беше срещал до момента. Имаше нещо много различно, както във външния и вид, така и отвътре. Отвън беше с лик на клоун, чието име беше Mr. X. Whey Testo.

Протеинът Клоун

Всъщност това беше най-различния Whey Protein, който Mr. 3Hours беше срещал през целия си живот до днешна дата. И така реши да покани Mr. X Whey Testo в рубриката си „Сподели с Mr. 3Hours„. Приятно гледане!

Видео интервю! За да го изгледаш клик на видеото!

Mr. X Whey Protein Testo е хранителна добавка на прах – отличен източник на суроватъчен протеин с добавена стойност от някои важни компоненти за повишаване на тестостерона без да се потиска неговото нормално производство. За да сте сигурни, че получавате всички базови необходими съставки за изграждане на чиста мускулна маса, може да се доверите именно и на този протеин.

За какво са полезни протеините и какво съдържа „Mr. X Whey Protein Testo“?

Протеинът е основен макронутриент, като един от най-употребяваните е т.нар. суроватъчен протеин. Протеините наричани още белтъчини, играят важна роля в подпомагането ви да постигнете вашите фитнес цели – отслабване (намаляване на мазнините), мускулна маса, сила и др. Помагат за изграждането и възстановяването на мускулните тъкани, повишават енергийните нива и помага при загуба на тегло. Също така е важен за правилното функциониране на имунната система, хормоните, ензимите и други процеси в тялото.

Whey Protein цена
Разтворете 1 порция от продукта (30 g) в 200-300 ml вода или обезмаслено мляко. Приемайте до 3 пъти на ден (90 g). Не превишавайте максимума от 3 порции (90 g) дневно. Източник на информацията за прием: V-Shapesupps.com

Добавената към продукта DAA (D-аспарагинова киселина) е неесенциална аминокиселина, която се среща естествено в човешкото тяло. Свързва се с различни ефекти върху мъжката плодовитост и нивата на тестостерон. Според някои проучвания, добавянето на DAA може да увеличи нивата на тестостерон, мускулната маса и силата при мъжете. Това го прави основна съставка за всеки мъж, който иска да подобри представянето си във фитнеса или на терена. Освен това, той е свързан и с подобрена плодовитост при мъжете, което го прави важна добавка и за двойки, които се опитват да забременеят.

Ефекти от приема на DAA в Mr. X Whey Testo:

  • Повишава нивото на тестостерон;
  • Подпомага изграждането на мускулна маса;
  • Увеличава издръжливостта по време на тренировка;
  • Дава допълнителна сила и енергия;
  • Подобрява сексуалната активност;
  • Повишава настроението и тонуса;

Суроватъчният протеин (whey protein) е популярна хранителна добавка за спортисти, бодибилдъри и фитнес ентусиасти. Това е „пълен протеин“, което означава, че съдържа всичките основни аминокиселини, от които тялото ви се нуждае, за да изгради мускули и да остане здраво. Също така е с високо съдържание на аминокиселини с разклонена верига (BCAA). А те могат да помогнат за насърчаване на мускулния растеж и възстановяване.

Mr X Whey Testo protein formula

В допълнение, суроватъчният протеин е лесен за смилане и бързо усвоим от тялото, което го прави идеален избор за прием на всеки 3 часа (в случай, че е необходимо да се повиши белтъчния прием), както и преди и след тренировка. С многото си предимства суроватъчният протеин се превърна в една от най-популярните добавки на пазара днес.

Ползите от наличието на личен фитнес треньор, който да ви преведе през вашето „протеиново пътуване“

Да имате личен фитнес треньор, който да ви води през вашето „протеиново пътуване“, може да бъде изключително полезно. Добрият фитнес треньор не само ще ви предостави персонализирани съвети за хранене и подходящ хранителен режим. Но също така може да ви помогне да останете мотивирани за напред.

Суроватъчен протеин на прах след тренировка по съвет на фитнес инструктор

Личните фитнес треньори, като и някои фитнес инструктори могат също така да ви осигурят знанията и ресурсите. За да сте сигурни, че вашия хранителен план е съобразен с конкретните ви цели. С помощта на добър личен фитнес треньор ще можете да увеличите максимално ползите от приема на протеини, като същевременно избягвате всякакви потенциални капани.